Antrenmanlar dolayısıyla orucuna ara verdiğini söyleyen Burak Yılmaz, "Allah kabul ederse ilk üç gün orucumu tuttum. Ancak ağır antrenmanlarımız var, fit kalmamız isteniyor. Namazımızı da Allah kabul ederse elimizden geldiğince kılıyoruz. Bunlar bizim farzlarımız."

"BURAK'TAN 'SİZİ G.SARAYLI GÖRÜYORUM' YORUMUNA YANIT"

Fatih Savaş'ın "Sizi hep Galatasaraylı olarak görüyorum." şeklindeki yorumuna yanıt veren Burak Yılmaz, "Galatasaray'a da hizmet ettim, ekmeğini yedim. Beşiktaş'tayım. Sonuna kadar Beşiktaş için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bu dönemde artık biraz fanatizmi bırakmamız gerekiyor. Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'a hizmet ettim. Şu anda Beşiktaş'tayım ve Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"SCHALKE MAÇINI UNUTAMIYORUM"

Galatasaray forması giydiği dönemde unutamadığı maçın Schalke 04'le Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları maç olduğunu söyleyen golcü isim, "Galatasaray'la birlikte Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki Schalke maçını söyleyebilirim. Herkes Schalke'ye favori gözüyle bakıyordu. Biz yendik ve çeyrek finale kaldık" şeklinde konuştu.

Sporx