Bugün Burak Yılmaz'la Riva'da bir görüşme gerçekleştiren Okan Koç, golcü oyuncuyla olan konuşmalarında Aspor'da izleyicilerle paylaştı.


İşte Okan Koç'un anlattıkları:


Bugün Riva'daydım, Burak Yılmaz'la sohbet ettik. Burak bana göre ülkenin en iyi forvet oyuncularından bir tanesi. Bir futbolcuda bulunan bütün özelikler kendisinde var. Manisa'da beraber oynadık, kardeşim gibi gördüğüm bir insandır.
Ona açık açık sordum 'Burak ne yapacaksın, gitmeyi düşünüyor musun yoksa kalacak mısın' diye. O da 'Kesinlikle öyle bir şey yok. Gitmeyi düşünmüyorum ama İtalya'dan büyük baskı var. Sürekli teklif ve baskı geliyor. Sürekli farklı menajerler iletişime geçmeye çalışıyor. Ancak ben kesinlikle gitmek istemiyorum' cevabını verdi.


Okan Koç, Beşiktaş yönetiminin Burak Yılmaz'la sözleşme uzatması halinde uzun süredir gündemde olan 'Burak Yılmaz ayrılacak mı, ayrılmayacak mı' sorununun ortadan kalkacağını söyledi.


Okan Koç sözlerine şu şekilde devam etti:


'Beşiktaş yönetimi bu konuyu çözmeli. Burak 33 yaşında ve sözleşmesinin son yılına giriyor. Onunla yeni sözleşme yapılması Burak'ı hem mutlu eder hem de bu tekliflerle kafası karışmaz. Burak'ı ben şöyle tanımlıyorum. O kabuğundan çıkamamış bir santrafor. Dünyanın en önemli kulüplerine oynayabilecek bir potansiyele sahip. Kulüp takımlarında ve milli takımda yaptığı performanslar ortada. Beşiktaş'ta bence de kalmalı. Kendisi de bu yönde konuşuyor. Beşiktaş yönetimi Burak'ın önüne yeni sözleşme koyduğu an bu konu otomatik olarak kapanır. Burak'ın da sözleşme beklentisi var.'

Duhuliye.com