Necdet Ergezen ve Beşiktaş kulübü arasında yaşananlar sonrası futbolcuların nasıl bir tavır alacağı merak konusu olmuştu.

Konuyla ilgili ilk açıklama Burak Yılmaz’dan geldi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu “futbol hayatım boyunca tek menajerim olmuştur. Ali Egesel ve Ogan Tarhan ikilisidir.” bilgisini paylaştı.

TFF kayıtlarına göre Burak Yılmaz’ın menajeri Necdet Ergezen olarak görünüyor, oyuncunun bahsettiği Ogan Tarhan’ın ise Ergezen’in ortağı olduğu biliniyor. Tecrübeli oyuncunun yaşanan polemiklerden rahatsız olduğu için böyle bir paylaşım yaptığı gelen bilgiler arasında.

BURAK YILMAZ'IN SÖZLEŞME DETAYLARI OLAY OLMUŞTU!

Dorukhan Tokgöz’ün kontratının bitimine henüz 1.5 sene varken uzatılmak istenmesi akıllara Burak Yılmaz’ın yenilenen sözleşmesini getirdi...

Hatırlanacağı üzere Burak Yılmaz'ın sözlşemesinin sessiz sedasız uzatılması ve sözleşme tarihininde eski başkan Fikret Orman'nın istifasından 2 gün sonraya denk geliyor olması gündemi oldukça meşgul etmişti. 35 yaşındaki oyuncunun artı 1 yıl olan kontratında fesih bedeli 5 milyon TL iken 2 yıl uzatılan yeni sözleşme ile bu bedelin 33 milyon TL'ye yükseltilmesi Çebi yönetimini oldukça şaşırtmış ve eski-yeni yönetim arasında alışıla gelmiş tartışmalar yaşanmıştı.

duhuliye.com