Vole'nin Youtube kanalında yayınlanan programda Uğur Karakullukçu Beşiktaş'ın yükselen performansını ve Burak Yılmaz'ı değerlendirdi.

İşte Karakullukçu'nun yaptığı açıklamalar:

ATİBA - ELNENY İKİLİSİNİ...

Beşiktaş'ın yükselen performansı ile ilgili Karakullukçu; "Beşiktaş bir ay sonra 'Vay be' dedirtebilir demiştim. Bir ay sonra dedirtmedi 1,5 - 2 ay sonra dedirtti. O yüzden bu bir aylık süreçte baya bir yıpratıldım. Ama ne olursa olsun burda yetkin bir teknik adam var. Doğru 1-2 oyuncu bir araya gelince de o üstüne çıkabileceğin temeli de atmış oldun. Atiba-Elneny ikilisini bir araya getirmekten bahsediyorum. Elneny benim en beğendiğim transferlerden biriydi. Atiba'yla bir araya gelince ikisi birlikte üstüne inşaa edilebilecek bir temel atmış oldular. Bunun üstüne de Abdullah Hoca'nın ufak rötuşları, bazı oyuncuların forma girişi, bazı oyuncuların forma girişi etkili oldu."

BURAK YILMAZ BÜYÜK GOLCÜ 

Ben, Burak Yılmaz'ı ideal Abdullah Avcı santraforu olarak görmüyorum ama bu büyük bir golcü olmadığı anlamına gelmiyor. Büyük golcü ama o stilde değil. Mesela Agüero da Guardiola stili bir santrafor değil. Doğal olarak mesela Aguero, City'de olmayabilir ama golcülüğüne o kadar güveniyorki ara formül buldu. Çok benzer bir durum Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı arasında var. Abdullah Avcı'nın direk stili değil ama adam golcü. Ben Burak'ı izlerken keyif alıyorum. Bu adam 24 yaşında 33 tane gol attığı sezonda çıktı 'Ben Beşiktaşlıyım' dedi. Başka takımda oynarken ve Beşiktaş'tan gönderilmişken açık seçik 'Ben Beşiktaşlıyım 'diyebilen bir adam. Bunu da gösterdi. Burak Yılmaz'ın İmmobile'den eksiği yok"

Haber Kaynağı: Duhuliye