08.08.2026 - 07:49

Takip Et:

Cagliari'de Semih Kılıçsoy pişmanlığı!

Semih Kılıçsoy'un Avrupa Ligi'nde attığı gol, daha önce kiralık olarak forma giydiği Cagliari'de yaşanan transfer sürecini yeniden gündeme getirdi.

Semih Kılıçsoy’un Hradec Kralove’ye attığı golün yankıları İtalya’dan yükseldi. İtalya’dan bulunan cagliaricalcio-news.it sitesinde ise bu gole yer verildi.

İTALYA'DA GÜNDEM OLDU

“Kılıçsoy, Avrupa’da gol attı, Cagliari için pişmanlıklara neden oldu. Bu gol, hala santrfor arayan Cagliari için önemli bir endişe kaynağı oldu.”

Haberin devamında, Cagliari’nin onu yaklaşık 12 milyon euro karşılığında doğrudan transfer etme opsiyonu bulunduğunu ancak anlaşmanın gerçekleşmediği belirtilirken, “Cagliari, genç bir yeteneğin kiralık sözleşmesini kalıcı bir yatırıma dönüştürmeden Sardunya’dan ayrılmasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Kılıçsoy ise Beşiktaş’ta gelişimine devam etmeyi hedefliyor” ifadeleri kullanıldı.

ÇEKYA'DA MAÇIN YANKILARI

Hradec’in Beşiktaş karşısında tek farklı mağlubiyeti, Çek basınında kılpayı yenilgi olarak değerlendirildi. Sport CZ, “Acımasız yenilgi... Hradec, Türk devine kıl payı kaybetti” başlığıyla maçı verirken, “Maçın gidişatına bakıldığında acımasız ve belki de haksız bir sonuç. Hradec Kralove, Beşiktaş’a karşı daha net fırsatlar yakaladı. Şut ve oyun açısından favoriden geride kalmadılar” diye yazdı.
Idnes ise, “Zaman zaman favori rakiplerinden daha iyi oynadılar, birçok önemli fırsat yarattılar ancak gol atmayı başaramadılar. İstanbul’daki rövanş maçı Hradec için zorlu geçecek” ifadesini kullandı.

TN Nova’daki haberde ise, “Hradec sansasyon yarattı. Eksik kalmış Beşiktaş, yedek kulübesinden gelen bir joker oyuncunun golüyle onları durdurdu” yorumunu yaptı. Denik’te de, “Hradec Kralove, tarihinin en büyük maçlarından birini oynadı ancak hayalini kurduğu ödüle ulaşamadı. Taraftarlar yeni stadyumda daha önce hiç yaşanmamış bir atmosfer yarattı” sözleri yer aldı.

Kaynak Milliyet

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

YORUMLAR (19)

bitti
08.08.2026 - 16:42

he he öyledir

Yanıtla Beğenme (1)
fsgmsfgdifg
08.08.2026 - 16:34

Yine aynı paraya satılık gelin alın

Yanıtla Beğenme (3)
Slavohiç
08.08.2026 - 13:43

İtalyan çakalları tufaya getirip bedavaya alma derdindeydi, bedava alamadıklarına pişmanlar getölekler. Bak bakalım günahını veriyor mu o paraya, satacak olsalar 12 milyon taban fiyat olurdu alışta yüksek diyorlar.

Yanıtla Beğenme (0)
Kara Kartalim
08.08.2026 - 14:14

@Slavohiç sen inandinmi degerli vaktinii harciyarak Semih icin yazdigina

Beğenme (6)
mercans
08.08.2026 - 13:39

Hemen verelim. Hızlandırılmış italyanca kurusu da bizden.

Yanıtla Beğenme (4)
Ali baba
08.08.2026 - 12:07

Abartmayın şu adamı be

Yanıtla Beğenme (6)
Kartalinyo
08.08.2026 - 11:38

Sevgili Semih Severler konulu herhalde 50. yazıdır. Kardeşim bu adam Cagliari'de neden son 10 hafta kadroya girmedi. Neden hocası antrenman performansın cok kötü dedi. Neden yedek kulübesine bile almadı. Cagliari neden satın almayı kullanmadı... Semih önce mücadele etmeyi öğrenecek. Böyle masa başı haberlerle de ilgilenmeyecek.

Yanıtla Beğenme (6)
Ali rıza
08.08.2026 - 15:10

@Kartalinyo ikk haftalarda oyna mıyordu oynamaya başladı iyi oynayıp goller atmaya başladı ne olduda bir anda perfonmansı düştü yalan her hafta kadrodaydı şerefsizler çocuğa son haftalarda dakika vermeden sezonu bitirdiler akılları sıra cüzi fiata alacaklardı bu çocukda iş var üçüncü santrafor olarak kalmalı baskı altında kalmadan süre alacağı zamanlarda kendini gösterecek bir gün bjk ilk santraforu olacak

Beğenme (1)
Kartal 45
08.08.2026 - 11:34

Bütün ultravestilerle genç oğlanlar burada bir tane Beşiktaşlı yok yorum yapan ne kaa büyüğüz burdan belli kendi takımlarını bile takip edemiyorlar Beşiktaş ne yapmış kimi almış kimi satmış hemen yorum yapalım derdine düşmüş zavallılar

Yanıtla Beğenme (1)
Fırsatçı 🇹🇷👍
08.08.2026 - 11:21

Semih, pozisyonu iyi takip etti ve fırsatçılığını konuşturarak golü attı. Futbol hayatını karartan f-saray'ın kardeş takımına gol atması da onun için ayrı bir moral oldu, kartal sevinci de bunu gösteriyor. Gelişim gösterecek ve forma için iddiasını sürdürecek. İnşallah.

Yanıtla Beğenme (2)
Kartal
08.08.2026 - 10:49

Görende böyle destansı bir gol attığını falan sanır. Lise talebesini sınıf maçından tut bu maça sok, semih'in attığı golün aynısını atabilir. Semih'in işi çok zor, Semih hazır bir oyuncu değil. Hekimoğlu hiç değil. Galatasaray'ın en güzel yanı bu tip oyuncuları kadrosunda tutmuyor.

Yanıtla Beğenme (9)
Serdar
08.08.2026 - 10:36

Neyine pişman olacak, şimdi gelip 10 milyon verseler alamayacaklar mı?

Yanıtla Beğenme (5)
Tekirdağlı
08.08.2026 - 10:23

Semih:fb de gs de ts de malzeme taşır🤭

Yanıtla Beğenme (17)
BEŞIKT'AŞK
08.08.2026 - 09:48

Bırakın allah aşkına ya böyle saçma haberleri birde haftaya gol atsın real madrid neden almadı pişmanlığı diye yazarlar gülmemek elde değil

Yanıtla Beğenme (2)
kir kor lo
08.08.2026 - 09:02

Son akşam pazarı 10 a birakin pisman olmazsiniz ndidi olmasaydi bulurdunuz siz o golu yorumlar güzel

Yanıtla Beğenme (9)
Gökyüzü Kartall
08.08.2026 - 08:35

@Tunç mal kardeş bak hocamızın elinde çok büyük gelişim göstere bilir ozaman çok pişman ola bilirler yada tersi olur bence hoca onu iyi kullancak

Yanıtla Beğenme (3)
Çöpçü
08.08.2026 - 08:33

Semih boş kaleye kafa ile topu yuvarladı diye süper forvet mi oldu?Semih vasat bir oyuncudur ve yeri anadolu klüpleridir.

Yanıtla Beğenme (29)
Kartal
08.08.2026 - 10:51

@Çöpçü Bu tarz haberler pr amaçlı mi yapılıyor artık düşünmek lazım. Bir tane de haber gösterin kolay olanı başardı diye asla abi, bu takımları hayatımda ilk defa duyuyorum onda bile destansı bir anlatım Avrupa kartalı falan yemiyoruz işte kardeşim, bir de mide kalkıyor bu da cabası.

Beğenme (2)
Kubilay
08.08.2026 - 08:12

Ver 5 milyona gitsin

Yanıtla Beğenme (22)
Tunç
08.08.2026 - 08:10

10dk oynadı kafayla dokundu diye mi pişmanlık yaşıyolar yapacağınız haberin...

Yanıtla Beğenme (8)
Gökyüzü Kartall
08.08.2026 - 08:35

@Tunç mal kardeş bak hocamızın elinde çok büyük gelişim göstere bilir ozaman çok pişman ola bilirler yada tersi olur bence hoca onu iyi kullancak

Beğenme (8)
Küçükyalı 🦅
08.08.2026 - 07:55

Cagliari çok istiyorsa 11 milyon Euro ya şimdi alabilir, Beşiktaş olarak çok memnun oluruz, takım gayet güzel para 💸 kazanır......

Yanıtla Beğenme (11)
Melih
08.08.2026 - 07:54

Daha pişman olunacak bir durum yok hala alabilirler

Yanıtla Beğenme (6)