Beşiktaş'ta merkez orta saha pozisyonu için İngiliz basını, Valerien İsmael'in Barnsley'den eski öğrencisi Callum Styles'ı Kartal'a yazmaya devam ediyor. Yapılan haberlerde; futbolcunun takımda tutulması gerektiği vurgulanırken, satılması durumunda ise en az 3.5 milyon Euro bonservis istenmesi gerektiği ifade ediliyor. 

"İSMAEL İLE ÇOK GELİŞTİ?"

Haberde; "Styles, Valerien İsmael altında çok gelişti. Bu yüzden Türkiye'de onunla yeniden bir araya gelmek istemesi şaşırtıcı değil.Macaristan'da milli olmak, Styles'ın itibarını artıracak. Ancak Barnsley, bu transfer için doğru parayı almak için kararlı olmalı. İster bu yaz, ister transfer penceresinin yeniden açıldığı sezonun ortasında olsun... Ucuza gönderilmemeli" denildi. 

CALLUM STYLES KİMDİR?
Callum John Styles (d. 28 Mart 2000, Bury, İngiltere), İngiliz asıllı Macaristan millî takımı futbolcusu. Orta saha ve sol bek pozisyonlarında görev almaktadır. Championship ekiplerinden Barnsley forması giymektedir.

2021-22 sezonunda teknik direktör Valarien İsmael'in West Bromwich'e gitmesiyle orta sahaya geri döndü. Ligin dördüncü maçında, lig üçüncüsü QPR ile 2-2 berabere kalınan maçta asist yaptı. Ertesi hafta Birmingham'a karşı gol attı ve sezona iyi başladı. Ancak sezonun geri kalanında, geçen sezonki başarıyı yakalayamayan Barnsley, ligi sonuncu bitirdi ve küme düştü. 2021-22 sezonunda tüm kulvarlarda 46 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu; 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Duhuliye.com / DIŞ BASIN