Vardar yaptığı açıklamada;

Tolgay Arslan'ın kadro dışı kalmasını değerlendiren Vardar; " Tolgay Arslan'ın kadro dışı kalması teknik bir karar. İçeride neler oluyor çok net bilmiyoruz ama eğer basına yansıyan gibiyse ciddi bir disiplinsizliktir. Tolgay bizim çok önemsediğimiz, karakter olarak da beyefendi bir çocuktur. Beşiktaş Kulübü'ne gelişi de çok sansasyonel olmuştu. Erdal Torunoğulları'nın çok katkısı olmuştur. Önemli başarılar içerisinde önemli yeri olmuştur. Beşiktaşlı bir oyuncunun kadro dışı kalması durumu ile çok karşılaşmıyorduk. Demek ki bardak taştı. Karara saygı duymak lazım. O da inşallah bir an evvel kendini toparlar. Liverpool maçında attığı gol ile turu geçtik ve önemli bir galibiyet almıştık. İnşallah oda şapkasını önüne koyar ve tekrarlanmaması için çalışır. " dedi.

- CAMİANIN EN ÇOK BİRLİKTE OLMASI GEREKTİĞİ BİR DÖNEM YAŞIYORUZ -

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a yapılan 'Paralar nerede' tezahüratını değerlendiren Vardar; " İyi günde herşey güzelken, kötü günlerde camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Finansal yönden ciddi anlamda diğer kulüpler gibi sıkıntılar var. Belki bizde borçlanma hızlı yükseliyor gibi gözüküyor. Herkesin kendi içerisinde düşünceleri olabiliyor. Bunu çok da negatif almamak gerekiyor. Tribünlerin çoğunda böyle bir tepki vardı. Sayın başkanımız ifadelerinde Beşiktaş Kulübü'nün son yıllardaki en büyük pazarlama gelirlerine ulaştığını, futbolcu satışlarında büyük başarıların elde edildiğini, Locaların satıldığını, taraftarın Kartal Yuvalarında takıma destek verdiğini genelde dile getirdi. Yarın Divan Kurulu Toplantısında sayın başkan bu konularla ilgili açıklama yapacaktır. Herkes bu kadar gelirin arttığı bir dönemde borçlanma nasıl bu kadar olur? diyor. Bizlerde iş adamıyız. Kendimize göre şirketler yönetiyoruz. Tabii ki kur farkınında etkisi olabilir. Fakat gelirlerin bu kadar arttığı yerde de borcun ciddi anlamda bu kadar yükselnesi tezahüratlara sebep oldu. Başkan bu konuyu kişiselleştirmemeli. Başkan bir türlü zaten taraftarla uyuşmadı. Şampiyon olunduğu dönemde bile Şenol Güneş diye tribünler bağırdı. Beşiktaş'ı seven insanlar olarak bizlerden de destek istenirse biz her zaman hazırız. Camianın en çok birlikte olmaya ihtyacı olduğu bir dönem yaşıyoruz. Herkes mücadele vermeli. Kişisel kinler bir tarafa bırakılıp, bu camianın daha iyi yerlere gelinmesi için herkes elinden gelen gayreti göstermelidir. Eksiler, artılar olmuştur. Bunlar bir tarafa konulmalı. Tabii ki bazı şeyler zamanı gelince konuşulacaktır ama şuanda mücadele yapıyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek çok önemli. Şampiyon olmak çok önemli. Skor tabelasında 7.sırada yer alıyoruz. Kişisel olarak her zaman ve her zaman Beşiktaş'ın yanındayım." dedi.

- SPONSORLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR -

Beşiktaş'a sponsorluklarının devam ettiğini vurgulayan Vardar; " 2-3 senedir taraftara organizasyon yapılmamasına rağmen sponsorluk ücretlerini kulübe ödemeye devam eden bir aileyiz. Her Beşiktaşlı elinden gelen gayreti göstermeli ki, bu kötü günleri atlatmalıyız." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER