Beşiktaş, Schalke'den kiraladığı Can Bozdoğan'ın 1.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazken bonservis için Alman ekibinden indirim talep etmişti.

Bu transferi 1 milyon Euro'nun altında bir rakama bitirmek isteyen siyah-beyazlılar şimdilik olumlu yanıt alamazken yaz döneminde oyuncunun durumunu yakından takip edecek.

MONTERO ÖRNEĞİ

Beşiktaş için bu transferi gerçekleştirmek için en önemli örnek ise Montero olacak. Geçen sezon Atletio Madrid'den kiralanan İspanyol oyuncu, performansıyla beğeni toplasa da 4.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılamamıştı. Montero, Atletico'ya sezon bitiminde geri dönerken 1 Eylül'de ise sürpriz bir gelişme yaşanmış ve Montero'nun yeniden Beşiktaş'ta olduğu açıklanmıştı. Montero için bonservisinin yüzde 50'sine 750 bin Euro ödeyen Beşiktaş, oyuncuyu tapusuyla kadrosuna katmış oldu.

Siyah-beyazlı yönetimin Can'da da benzer bir politika izleyeceği ve transferin son gününe kadar oyuncunun durumunu takip ederek uygun bonservisle kadroya katmaya çalışacağı ifade edildi.

 Duhuliye.com  / ÖZEL HABER