Golcülerinden yoksun sahaya çıkan siyah beyazlılar 3-1 gibi net bir skor ile sahadan 3 puanla ayrıldı ve liderliği bırakmadı.

FENERBAHÇE İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ

Emre Belözoğlu yönetiminde şampiyonluk yarışına müthiş bir giriş yapan Fenerbahçe haftanın son maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. İlk yarısında müthiş bir oyun sergileyen sarı lacivertliler, ikinci yarı bu oyunu devam ettiremese de sahadan 3-2 galip ayrıldı ve Beşiktaş'ın ardından 2. sıradaki yerini korudu.

FENERBAHÇE TALİP OLDU

İki kulüp şampiyonluk için kıyasıya yarış verirken bir yandan transfer için de karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin Beşiktaşlı yıldıza talip olduğu iddia edildi.

ABOUBAKAR İDDİASI

Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe maçını yorumlarken o iddiayı gündeme getirdi. Buna göre Fenerbahçe, Aboubakar için devreye girdi.

"F.BAHÇE'YE GİDECEĞİ SÖYLENİYOR"

Serdar Ali Çelikler canlı yayında "Aboubakar'ın Fenerbahçe'ye gideceği yönünde söylentiler var." ifadelerini kullandı.

'YA YENİ KALECİ BULACAKLAR YA HARUN..."

"Fenerbahçe, Harun yerine bir kaleci bulacak. Ya Harun'a bir şey şırınga edecekler, ya psikolojik destek verecekler, ya yeni kaleci bulacaklar, sihir mihir bir şey yapacaklar, Harry Potter marry potter, Volkan kaleye mi geçer, ya bir şey yapmaları lazım."

"HARUN'A RAĞMEN ŞAMPİYON OLAMAZ"

"Fenerbahçe, Harun Tekin'e rağmen şampiyon olamaz. Bunu çözmeli. 17 yaşında çocuğu mu koyuyorsun, Pancu'yu mu transfer ediyorsun, bir şey yapman lazım."

"NET PENALTI"

"Caner'in ofsaytı bozduğu pozisyonda Szalai - Thelin mücadelesinde Kasımpaşalı yerde kaldı. Fırat Aydınus devreye girdi ve penaltıyı vermedi. O esnada Suat Aslanboğa da bir şey demedi. Oysa net penaltı idi."