Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, derbi maçındaki hakem kararları için suç duyurusunda bulundu.
Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, 7 Mart 2026 tarihinde oynanan Beşiktaş–Galatasaray derbisinde yaşanan hakem kararlarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
cArşı:
KAMUOYUNA DUYURUMUZDUR
07.03.2026 tarihinde oynanan Beşiktaş JK – galatasaray Trendyol Süper Lig müsabakasında yaşanan şaibeli hakem kararlarının, futbol oyun kuralları ve VAR protokolü açısından ciddi ihlaller içermesi sebebiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk.
Amacımız herhangi bir kulübü değil, sporun temelini oluşturan adil oyun ilkesini ve hukukun üstünlüğünü savunmaktır.
Futbolda adaletin sağlanması, yalnızca kulüpler için değil tüm spor kamuoyu için önemlidir.
Konunun ilgili makamlar tarafından incelenmesini ve gerekli değerlendirmelerin yapılmasını gerekli cezaların verilmesini gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyoruz Dosyanın, görevini layıkıyla yerine getiren ve hukukun gereğini titizlikle uygulayan bir Cumhuriyet savcısı tarafından değerlendirilmesini temenni eder ve tekrar hatırlamak isteriz ki
ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİMİZ BAŞLAR !

Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (49)
Bize yapılanlar çok açık bir şekilde “halkı kin ve nefrete teşvik etme” . Savcılığa suç duyrusu burada kalmamalı. Uefa ya gidilmeli
Eğer savcı kaul edip var kayıtlarını isterse TFF'den gs düşünmek bile istemem puan silme ve şikeden gider
Ne yapsak boş. Futbol tarihinin yüz karasıdır galatasaray.Bütün şampiyonlukları mide bulandırıcıdır,herkes arkasında. Başka takım olsaydı, alt lige düşürülmesini geçin,kapatılırdı.
Yıllardır süre gelen hiçbir Allah korkusu kuldan utanması olmayan ve artık göstere göstere olan bu yapı şeytansaray ı bile isteye bu noktaya getirmiştir bu öyle büyük bir yapı ki bunda bütün takımların da parmağı var bütün kalbimle inanıyorum. Devletin üstünde birşey bu istesenizde istemeseniz de biz kimi destekliyorsak ne yapıp ne ediyorsak herkes biat edecek yapısı bu. Korkunç akla hayale gelmeyecek işler bunlar futbol dünyasında gelmiş geçmiş kim var ise hangi kulup olursa olsun herkesin farkında olduğu ve hiçbir şey yapamadığı bir yapı futbol dan öte bir şey bu.. Bu yapı isterse şeytansaray ı saniyede yerle yeksan eder başka bir kulup bulur hiç de zor değil konu şeytansaray değil. Allah ul Azim in adaleti bir gün er ya da geç tecelli edecek inşallah. Çektiğimiz kahırlar çileler çalınan umutlarımız sevinçlerimiz hayallerimiz hakkımız zerre sebebiyet veren kim var ise Allah ın laneti üzerine olsun inşallah ateş olsun düşsün evine ocağına mekanı cehennem olsun İnşallah u Rahman!!!
bravo tebrik ederim. İşte taraftarın yapması gereken tamda bu. Bence sadece bir maç değil tüm maçları için başvuruda bulunulmalı. Deliller sunarak yapılmalı. Tek bir maçta paça kurtarılabilir fakat tüm sezon da davamız haklı bulunabilir.
Bu durum artık ayyuka çıkmıştır ( malum takımın fetö yapılanması tarafından kollandığını) sağır sultan bile duymuştur,neden FIFA'ya gidilmiyor.
Stadsa stad,sokaksa sokak derken sakın ola yanlış anlaşılmasın çatışma ortamından elbetteki uzak duracağız bu bize yakışmaz
bu ülkede adalet olsa keske. ama iyi ki varsin çArsi!
Bu ligin sportif bir gerçekliği yok sahada şampiyon belirlenmiyor bunu herkes biliyor ama kimse birşey yapmıyor devlet görevini ne zaman yapacak göreceğiz
Esas bir dilekce ve bol gorsel dosya ekiyle uefa ya basvurmak lazim #clean football
@Bozkir gartali butda begeni yapmiyan bir tane var bu kesin gslidir
Stadsa stad,sokaksa sokak ne gerekiyorsa onu yapacağız bundan sonra efendi Beşiktaş yok mücadele var alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ
dileğim liverpool bunların içinden geçsin iki yakaları biraraya gelmesin o maçla birlikte
Eğer savcılık bu davaya bakarda suçluları cezalandırırsa ki hiç ummam onların elini deyil ayaklarını öperim
Tff başkanı aşkı Gs yi şampiyon önceden başkanı olduğu TS da 2 ci yaparak Tiyatronun perdelerini kapatacak Niye oynuyoruz bu ligi mk Bu hakem kararlarıyla Gs nin maç kaybetmesi mümkünmü öyle olduğu halde zıp zıp Okan hala zıplıyor daha ne istiyorsun be adam hiçmi utanman yok
ilk yarı gaysarayın en az iki sarı kartı vardı , avantajı oynatıyoru ayağına devam ettirdi pozisyon bitince dönüp kartları vermedi bile.. bu kötülükle mücadele edilmez arkadaşlar .. başka bir sevye artık olay , futbolla oyunla oyuncu ile alakası kalmadı.
Başakşehirin oyuncusu ikinci sarı haksız en iyi topcusunu atti salı hakemin gözü önünde adama omuz atıp indiriyor hakem faul verince sırıtıyor biliyor ne sarı görecek ne uyarı alınacak serefsz kopekler
Savcılık bu bir spor müsabakası hakemin vermediği kararlara biz ne yapabiliriz? diyecektir, bence pek mantıklı olmamış😂 hani ortada toplu bir şebeke varsa bir çete varsa çoklu suç ve eylem varsa savcılık bir dosya hazırlar Devlet olarak prosedür içinde koordineli çalışma yürütülür bir zaman dilimi belirlenir operasyon için düğmeye basılır, burada suç teşkil edecek bir durum görünmediğinden dilekçe ret edilecektir, yapabileceğimiz tek şey var, bu süreçler geçene kadar makamlarındaki şahısların mühleti dolana kadar sabredeceğiz, o zamana kadar lobiyi kendimiz için hazırlayıp o makama bizden birilerinin geçmesini sağlamamız gerek, aksi taktirde hep bize karşı olanlar o makamı işgal edecektir bundan başkada çaremiz yok, çarşı bu yol ile bir sonuç almayı deneyebilir denemekten zarar gelmez, ama bugüne kadar bir çok şikayet dilekçesi verdik hiçbir sonuç alamadık, İnşallah sıra bize gelirse bize haksızlık yapılan makamı adaletli olmak için devralmayı Allah bize nasip eder, işte o zaman o şahıslar hakkında soruşturma yolu açılır belki o zaman bir sonuç alırız, herşeyin hayırlısı olsun.
tebrikler çarşı, elinize yüreğinize sağlık.işin peşini bırakmamak gerekli, adım adım izlenmeli
Gs nin rakibi 10 kişi kalıyor goller geliyor. Ts nin rakibi 10 kişi kalıyor birde kendi kalesine gol atıyor göstere göstere ayar çekiyorlar.
tiyatro tam gaz devam.. abi yeni bir lig kurun , başka türlü olmaz ollllll mazzzz!! ba ahlaksızlıkla bu şeytanlıkla mücadele edilmez!!!
Ne oldu bir haftadır tepki veriyoruz aynı tas aynı hamam bakın hakemlere ne kadar rahat ne kadar pişkin bu iş böyle gitmez artık daha etkili bir şey yapmanın zamanı geldi.
Malim camia ilk yarida zorlaninca ikinci yari rakibe kirmizi kart bu lig bosuna oynaniyor sezon basinda kupayi direk verin gitsin
Mhk nin gese li asker hakemleri bu akşamda gese ye çalışmaya devam ediyor, gösterdiği kırmızı karta bak....
Faul bile yok hahahaha ama kirmizi kart komedi ye devam. Bu kadarda olmaz goz gore gore !!!!!! Kimse de bise yapamiyor bunlara
Kırmızı kartı gördünüz mü saray takımı çok zorlandı faul bile olmayan pozisyonda yan hakem hocaları gibi zıplaya zıplaya kırmızı istedi... Her şey boş..
gs-başakşehir maçındaki iki sarı karttan kırmızıyı da dosyaya eklesinler, taze belge
rakibe kırmızı .. işlem tamam , tiyatroya devam.
Gs’nin Basaksehir maçinda, Ugurcan’in benden cikti deyip korneri veren pozisyonda , Torreira’nin saga sola kafa sallamasi, gs’de nasil egitim aldiklari ortada. Hakem bile sasirdi sen neyapiyorsun diye! Ayrica Osimhen’in kafa topu rakibin sirtina carpiyor ve penaltida israr ediyor! Ugurcan henüz gs’ye adapte olamamis belli.
parmak ucuna bastı diye basaksehirli oyuncu kırmızıyı gördü. Salai sniper ile vurulmuş gibi yerde çırpınıyor. Takım olarak broadway şov hazırlasalar oyunculuk ödülleri garanti. Gerçekten tiyatro izliyoruz.
TFF disiplin kurulları dışında hiç bir yargı mercii bu talebe karşılık kanunen vermez! Futbol Federasyonu özerk bir yapıdır kendi kurulları disiplin cezalarını uygular
Bu işin peşini bırakmayacağız ne gerekiyorsa onu yapacağız Beşiktaş'ımızın hakkını asla yedirmeyiz
Beşiktaş neden başvuramıyor çarşı başvuruyor
sahtekarların maçını izleyin , her pozisyonda kendilerini atıyorlar ! devrearası oldu , sahanın bir kanadının sulamasını açtılar , şeytanlık bunların ruhu olmuş!!!
Savcılik ancak çıkar amaçlı bir suç ve delil varsa işlem yapabilir. Bunun dışındaki hakem kararları bir tercih olarak kabul edilir ve takipsizlik kararı verilir.
Gedson Rusya'daki maçta yedek oynadı çok geri düşmüş iddiaları kendi çıkarıyor, belli başka bir şey zannetmiştim. ama şimdi daha iyi anladım. orada gerçekten mutlu değil
Helal olsun hiçbir şey yapmamaktan çok çok iyidir yönetimin yapması gereken işleri taraftar grubu yapıyor çok yazık yoksa bizim başkanlarımız ve yöneticilerimiz kulübümüzü hakkıyla savunamiyorlarmi neyden korkuyorsunuz
Tebrik ediyorum. Hakem kararlarını savcılığa taşımak Beşiktaş taraftarı için manevi bir tatmin ve güçlü bir gövde gösterisi olsa da, mevcut hukuk sisteminde bu tip davaların genellikle "spor disiplin hukuku" çerçevesinde kalıp sonuçsuz kaldığını biliyoruz. Ancak Çarşı'nın buradaki asıl amacı hukuki bir sonuçtan ziyade, camianın sahipsiz olmadığını göstermek ve psikolojik üstünlüğü korumak. Sonuç olarak; Bizimkisi sadece bir renk aşkı değil; haksızlığa karşı bükülmeyen bir boyun, susmayan bir vicdan meselesi. Sahadaki alın terinin, masa başındaki bir düdükle çalınmasına razı gelmeyen bu asil duruş, Beşiktaş’ın neden 'halkın takımı' olduğunun kanıtıdır. Çarşı yine sessizlerin sesi oldu. Adalet, sadece sahada değil, her yerde tecelli edene kadar bu sevda bitmez!
Lan kedinin bile üzerine çok gitsen pençe gösterir Çarşı belki bir şey elde edemez bu savcılık işinden ama bu renkli düzene karşı bir kartal direnişinin yolunu açar Sonuna kadar Çarşıya destek
Ciğeri kediye emanet et sonra şikayet et hırsızı sahibine şikayet etmek anca bizim ülkede olur
@Fetöye Hayır Keşke hiç espri filan yapmasan ya. Belli ki olmuyor ve olmayacak. Şart da değil zaten. Oku, geç...
Kimi kime sikayet edeceksin,? Bastakiler oyle istiyor,Tek Care Sandik.