Uilenberg konusundan Sergen Yalçın'ın kırmızı kartla cezalandırılmasına, Ali Palabıyık'ın Galatasaray ve Beşiktaş maçlarındaki farklı performanslarına dikkat çeken Çarşı, Beşiktaş yöneytimini, "Beşiktaş hakeme rağmen maç kazanmak zorunda değildir. Beşiktaş'ın hakkını hukukunu koruyun." sözleriyle uyardı.

Çarşı grubu sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Sezon başında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı MHK eğitimlerinde açıkça hedef gösteren Uilenberg, Sivasspor maçının hakemini arayıp tebrik etmiş-miş. Bir rakibimizin başkanının isyan ettiği Josef de Souza'nın sarı kart pozisyonunda kararın doğru olduğunu, müdahalenin pozisyon gereği olduğunu, sarının yeterli olduğunu söylemiş-miş.

Ya hu desenize;
Bizim görev verdiğimiz hakem Beşiktaş lehine net faulü vermedi, rakibi cezalandırmadı, üstüne itiraz eden Sergen Yalçın'ı oyun dışına attı, şimdi adıyla şirinlik yapıyor desenize.

90+7 gösterip 90+12'ye girerken Galatasaray gol attığında rahat bir nefes alarak maçı bitiren Ali Palabıyık, bundan daha bir hafta önce Beşiktaş golü yiyene kadar uğraşıp 2 puanımıza kast etmiş, 90+5 verdiği maçta 97'de rakibe gol fırsatını yaratmıştır. Geçen haftaki Ali Palabıyık'ı alıp bu haftaki Ali Palabıyık'a vurduğumuzda Sergen Yalçın tribüne gönderildi, sarı kartı olan Muslera olanca agresifliğine rağmen oyunda kaldı.

Beşiktaş'ın hakkı sadece kendisinden çalınan puanlarla değil, rakiplerine yapılan takviyelerle de yenir. Büyük Kaptan Vedat Okyar canımız ciğerimiz, her lafını kulağımıza küpe ettiğimiz büyüğümüzdür ancak; Beşiktaş hakeme rağmen maç kazanmak zorunda değildir.

Biz sıkışınca yalandan VAR kayıtlarını açıklayın diyenler gibi değil, biz şimdi Beşiktaş'a karşı birlik olanlar gibi değil, biz harbi harbi adalet istiyoruz.
Beşiktaş'ın sahada aldığı puanı, hiç kimse  masada gasp edemez. Beşiktaş JK teknik direktörünü, oyuncusunu, taraftarını hedef gösteremez!  Futbol sahada esnaflık tezgahta yapılsın.  Önüne gelen Beşiktaş’ı ağzına almasın, alamasın! 
Beşiktaş JK yönetimi; Beşiktaş’ımızın hakkını, hukukunu koruyun.

Kurallar eşit uygulansın. İmtiyaz değil adalet!"

İşte Çarşı'nın paylaşımı: 

Duhuliye.com