Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

Taraftar beni her sokakta gördüğünde destek kampanyası istedi. Bu bizim hakkımız dediler. Beşiktaş camiasının her fırsatta kulübe yardım etme isteği vardı. Bu kampanyanın Beşiktaş'a çok büyük desteği olacaktır. Milyonlarca taraftarımız bize destek verecektir.

Biz öze dayalı, şeffaf ve hesap sorulabilir bir yönetim kurmak amaçladık. Bunu, yönetim kurulum ve kendim adına taahhüt ediyorum ve söz veriyorum.

Türk sporunun güneşi olan Kulübümüz gücünü taraftarlarımızdan alıyor, Değerli üyelerimizi gönül verdiği kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz.Sürdürülebilir bir Beşiktaş oluşturmak için de bu bağış çok kampanyası çok önemli. Birlik beraberliğimizi burada göstereceğiz. Bağış yapan herkes adını tarihe altın harflerle yazdıracak.

Beşiktaş taraftarının maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Bağışın miktarından çok katılım sayısının yüksek olması bizim için önemli. Bağış kampanyasında bize destek olacak Beşiktaş taraftarının aile bütçesini de gözeterek bağış yapmasını rica ediyorum. Bu kampanyada başarılı olacağımızdan hiç şüphem yok. Taraftarımızın arasında 1 Lirası bulamayanı da olabilir. Bazen gönlüyle ve fikriyle bizimle olmak daha önemli olabilir.. Kimse bütçesini çok zorlayarak yardım etmesin.

Beşiktaş taraftarının vereceği destekler kadar iş adamları ve iş kadınlarının da desteğine ihtiyacımız var. Bu isimleri Beşiktaş'ın şanlı şerefli sayfalarına yazacağız. Camia bir araya gelmeden başarılı olmamız mümkün değil. Bütün Beşiktaşlıları kulübümüzü uçuracağı günler için destek bekliyoruz. Herkesin gönlünden geçen kadar. İş adamlarımıza "Biz buradayız, siz neredesiniz?" diye telefondan esprili konuştum. İş adamlarımız çok etkili. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İş adamlarımız sponsorluklarda boşalan yerleri, doldurmak istiyorlar. Bağış kampanyasıyla Beşiktaş'ın geleceğiniz kuracağız. Oyuncularımızla görüşüyoruz. Onlara samimi duyguları ve olumlu görüşmeler için teşekkür ediyorum.

Beşiktaşımızın geleceğini inşa ederken, şeffaf bir sistem kurarken bu dönemde bağış kampanyasından gelecek destek önemli olacaktır. Beşiktaşımıza verecekleri her bir kuruşun yerinde harcanacağını, geleceği tesis etmek anlamında kullanılacağına söz veriyorum.

Bizim bir davamız var. Bu dava bitene kadar burada gitmeyeceğiz. Bu dava Beşiktaş'ın bağımsızlığını koruma davasıdır. Bu dava Beşiktaş'ı değerleriyle birlikte evrensele getirme davasıdır. Şeffaf ve hesap veren bir yönetim oluşturma davasıdır.

20 milyon taraftarımızın SMS yollayarak Beşiktaş'a destek olmasını bekliyoruz. Beşiktaş koca bir çınar. Nasıl ayaklanacağımızı herkes görecek. Duyguların olduğu yerlerde sözler bir şey ifade etmiyor. Bağış kampanyası duygu yumağı demektir. Beşiktaş'ın, Türk spor kamuoyuna ne kadar büyük aile olduğunu göstereceğini söylemek istiyorum. "Bırakmam seni Beşiktaş'ım, bırakmam" Bu kampanyayla yola çıkıyoruz.

Beşiktaşlılar UEFA-FFP konusunda huzursuzluk yaşamasın. Sıkıntılar devam edecek. Yok kabul edersek, niye Beşiktaş kampanya yapıyor noktasına gelinir. Müsaade etsinler, bir süre daha Beşiktaş'ın durumunu anlatmaya devam edeceğiz.

Yönetim kurulumuzdan çok memnunum. Arkadaşlarımla omuz omuza beraber yürüyeceğiz. Onlar beni terk etmediği sürece ben onlarla olmaya devam edeceğim.

duhuliye.com