Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şöyle;

"Beşiktaş olarak adaletin ve vicdanın olduğu her yerde varız. Fenerbahçe 'nin 29 şampiyonluk talebi, adalet ve vicdan için yapılıyorsa buna destek veririz. Ama orada amaç, formamızda fazla yıldız olsun düşüncesiyse gerek yok."

"ETHEM BEY ORADA BAŞKA BİR ŞEY DEMEK İSTEDİ"

Beşiktaş'ın TMSF'ye gitme şansı sıfır! Ethem Bey orada başka bir şey demek istedi. Kötü bir şey demek istemedi diye umuyorum. 'Beşiktaş'ı ortada bırakmayız' demek istediğini düşünmek istiyorum.

ETHEM SANCAK NE DEMİŞTİ?

Ethem Sancak, Beşiktaş eğer TMSF'ye düşerse ihaleye girip satın alacağını açıkladı. Sancak, ''Allah korusun Bir konsorsiyum oluşturacağım. Beşiktaş’ı Asya’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim. Hepsi düşecek, görünen o. 4 büyük takımın her biri yılda 1 milyar lira faiz ödüyor. Beşiktaş yılda 1 milyar lira faiz ödüyor, nereden çıkaracaklar bunu? Altyapıya önem verir de futbolcu yetiştirip satabilirlerse, Avrupa piyasasına ihracat yapabilirlerse belki, ama o da çok zor. Orada da hatalar yapıyoruz. Misal Rıdvan'ı çıkardık. Önlem alamadıkları için çok ucuza gitti. 5 sene kontrat yapamadılar. Rıdvan ilerde 30-40 milyonluk adam olacak. Benim için en asil rütbe, Beşiktaş'a taraftar olmaktır.'' ifadelerini kullandı.