Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2021 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşma yaptı. İşte Çebi'nin sözleri...

GEREKİRSE HAPİS YATARIM

"Kolumuz kırıldı, acıya sızıya rağmen yine Beşiktaş'a hizmet ettik. Sağlığımı, sıhhatimi ve hayatımı Beşiktaş için ortaya koydum. Hayatımı Beşiktaş için ortaya koydum ve koymaya devam edeceğim. Son 10 yıllık raporu genel kurulda paylaşacağız. Genel kurul ne isterse yapılır. Beşiktaş için gerekirse hapis yatarım"

ÖNCE BİR UTAN

Bütçeniz 65 milyon euro, limitiniz 30 milyon euro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon avro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor. Sen buradan 4 milyon avro maaş alırken sana birisi 400 bin avro veriyor. Önce bir utan.

GİTSİN ALMANYA'DA KONUŞSUN

Jaap Uilenberg, Sergen Hocamızın hareketlerini gündeme getirmeye çalışmış! Gitsin Almanya'da konuşsun bakalım, sana bunu yaptırıyorlar mı?! MHK'ye sesleniyorum, böyle isim vererek açıklama yapamazsınız. İkaz ediyorum, bir kere daha yaparsanız, bu şekilde cevap vermeyeceğiz. Niyetleri belli, hakemleri baskı altına almak. Geçen sene de yaptılar, başaramadılar. Yine başaramayacaklar.

110 MİLYON TL, 650 MİLYON TL...

Borçlar artıyor, bu faizlerle bu iş sıkıntı. Yılda 600 Milyon TL faiz ödüyoruz. Faaliyetlerimizi mi yapacağız, faiz mi ödeyeceğiz. Bunları anlattık. Artık mütevazi olmayacağım. Bir buçuk sene geçti. Sayın Cumhurbaşkanı'na gittim ve anlattım. 'Sürekli geliyorsunuz' dedi, haklı. 'Bir yasa çıkarın, kendi döneminde gider, geliri aşıyorsa, o dönem başkanı ödesin' dedim. 'Tamam' dedi ve önümüzü açacağını söyledi. 110 Milyon TL cebimden koydum, 650 Milyon TL de ailemin geleceğini ortaya koydum!

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Biz yine şampiyon olacağız. O gün söylediğimde de kimse inanmadı. Bu seneki kadroyu farklı yaptık. Ben kaybetsem, burada duramazdım. Eski yönetim hiç durmadı, hep saldırıyor. Bu kulüpte, bu tür bir şey hiçbir yönetime yapılmadı

DEMİRÖREN BAĞIŞ YAPACAK

Yıldırım Demirören ile hesap görüyoruz. Beşiktaş'a verdiği zararların daha fazlasını bağış yapacak. Sağ olsun, en azından bunu yaptı.

AVCI'NIN HANGİ MAAŞI DOĞRU?

Abdullah Avcı Bey kusura bakmasın, açıklama yapmak zorundayım. Eski yönetim getiriyor, anlatmam gerekiyor. Avcı'ya sıkıntıyı sordum 'Eski abiler var, burayı karıştırıyorlar' dedi. Kusura bakma hoca, söylemek zorundayım, çünkü bizle uzlaşmadınız. 'Olmuyorsa, ayrılalalım' dedik. 'Siz gönderin, Türkiye'nin en büyük hocalarından biriyim, iş bulana kadar paramı alırım sonrasını almam' dedi. 'Büyük hocaysanız, bir takıma gidersiniz ve bu yükten kurtuluruz dedik. Sonrasında defalarca aradım 'Gelkiyorum' dedi, gelmedi ve beni avukatına yönlendirdi. Sen, benimle neden konuşmuyorsun? Avukatı da 'Avcı kabul etmiyor' dedik. Hatırlı dostları araya soktuk. Sen 12 Milyona alırken, benim hocam 2 Milyona imza attı. Sonraki sene de 6 Milyona imza attı. İşte Beşiktaş'ın çocuğu. 1,8 Milyon Eurodan 12 Milyon TL yaptınız çıkış maaddesi yok. Aynı hoca bugün 800 bin euro'ya imza attı. Hangi rakam doğru? Bunu bir açıklayın önce! Kalkmış benden hesap sormaya çalışıyorsunuz!