Çebi, sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek olan Ghezzal ve Rosier ilgili de konuştu.

İŞTE O SÖZLER:

Rosier ve Ghezzal'ı takımımıza kazandırmak istiyoruz, görüşmeler devam ediyor ama noktalanmış bir transfer yok. Herkes kalmak istiyor, Aboubakar da burada devam etmek istiyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün hatırladığım kadarıyla son 10 yıldır futbolcusuna ve teknik kadrosuna borçlu olduğu süre 4-6 aydan aşağı değilken, şu anda ilk defa 1 ay bile borcu olmayan bir kulüple iç içeyiz.

Beşiktaş'a ayırdığım zamandan çalıp Kulüpler Birliği'ne ayırmıyorum. Orada geçirdiğim zaman, uykumdan ve ailemden yaptığım fedakarlıktır. Beşiktaş başkanının Kulüpler Birliği'nin başkanı olması da gurur kaynağı olmalı.

Bankalar Birliği konusunda çok emeğimiz var. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum. Türk futbolunun önü tıkanmıştı, önünü açtı. Ancak, şu an yapılan sözleşmenin bize sadece nefes aldırdığını söylemek zorundayım.

Artık fikstürün sonuna doğru her takım aynı sorunu yaşıyor. Biz kendimize ayrıcalık talep etmeyiz. 1 maçı ertelediğinizde, birçok maç etkileniyor, tetikleniyor. Biz makul olanı, yapılması gerekeni yaptırdık. Sağ olsun federasyon yaptı.

Takımın erken şampiyonluk havasına girdiğini düşünmüyorum. Biz öndeyken rakiplerimize saygı gereği şampiyonluk söylemlerinde bulunmadık ama artık söylüyorum şampiyon biziz. Futbolcularımızın da bunu söylemesinde sakınca görmüyorum.