Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer gündemi için "Kerem Atakan için Sivasspor'la görüşüyoruz. O da Emirhan kadar yetenekli. Biz Emirhan'ı 4.5 milyon Euro'ya satıyoruz, Sivas bizden bu paranın 3’te 1’i civarını talep ediyor" dedi.

"SERDAR İÇİN TEKLİF BEKLİYORUZ"

Çebi şöyle devam etti: "Ersin'e teklifler var, sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok. Görüşüyoruz. Utku'nun durumu ona göre belli olacak. 

Serdar Saatçı'ya da sözleşme teklif ettik bekliyoruz. O da gitmek istiyor. Her gencin Avrupa hayali var. Neredeyse hepsi Avrupa’ya gitmek istiyor. Hayır gidemezsiniz dediğimde başlarını öne eğip çıkıyorlar."

"HOCA TAKVİYE İSTİYOR"

Hocamız 1-2 tane takviye istiyor. Orta saha, kanat ve stoper transferi için çalışıyoruz. Altyapıdan gelen çocukları orada tutmaya çalışırsanız, "Ben ne yaparsam yapayım olmayacak" diye bakar. Birileri gelecek, onlar gidecek ve altyapıdan diğer oyuncular yukarı çıkacak. Oyuncularımız çıkıyor ve oynuyorlar.

"BU TAKIMDAN BİR ŞEY OLMAZ DEDİLER AMA..."

Şampiyon olduğumuzda, "Bu takımdan bir şey olmaz" diyenler yanıldı. Ya da "Bu takım şampiyon olur" diyenler de yanıldılar. Geçen seneki transferlerimiz çok iyiydi. Sakatlıklar ve şanssızlıklar geçen senenin özeti budur. Bu sene umarım sakatlık ve talihsizliklerin olmadığı bir sezon geçiririz. Taraftarlara şampiyon olacak bir Beşiktaş vadediyoruz. Transferlerimiz çok iyi. İlk defa 14 kişinin gittiği, kendimizin arzu ettiği bir futbol takımı inşa ettik. Takımın düzenini bozan, ekonomisini bozan oyuncular oldu. Bunların yüzde 90'ı gitti.

YILDIZ TRANSFERİ OLABİLİR

Weghorst, Muleka benim için fırsat transferidir. Gedson da öyledir. Alabilecek 3 oyuncu görünüyor. O da gelişmelere bağlı olarak olacaktır. Belki bir yıldız olabilir. Ama belki.