Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hayatta Beşiktaş radyosunda açıklamalarda bulundu.

Çebi, Beşiktaş taraftarının desteği olmadan takım enerjik hale gelemez, yönetim motive olamaz. Onlardan maçlarda pozitif tezahürat destek bekliyorum. Takımdaki her futbolcu kıymetlidir. Onların motivasyonunu yok edecek tezahüratlardan da kaçınmalarını rica ediyorum. Yağmurlu, bulutlu bir ortamda kendimi hissettim. Cansız, her şeyin bittiğini hissettiren atmosfer vardı.

O gün hepimiz çok üzüldük ve olumsuz etkilendik. Kulübü yönetmeye gittiğinizde önemli profesyonellerin ayrıldığını ve tazminatlarını aldıklarını gördük. Kendimizi kötü hissettik. Ümraniye'de de aynı şeyleri yaşadık. Bananeci davranılmış. Ceketi alan gitmiş. Yönetici, çalışanı hepsi kaçmış.

Taraftara para verip, bağırmak hoş şeyler değil. Bağırılmasınıda doğru bulmadım. Sayın eski başkan isteseydi, bunları yapanları bulup onlarda doğru cevap alabilirdi. Kongre üyeleri için nasıl bindirilmiş kıtalar dendi ve onlarda gerekli cevabı verdi.

Beşiktaş taraftarı kimseden para alıp, olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmışlardır. Taraftara para verip, bağırttılar denmelerini taraftara hakaret olarak değerlendiriyorum. Parayla bu işlerin olmadığını göstermek için bende araştırmalarını yapıyorum. Locaya beni ziyarete geldiklerinde, kişiler fişlendi. Benimle görüşenler tehdit edildi.

Bunlar, bulunuyorsa, tezahürat yapanlarıda bulabilirdiniz. Benim Beşiktaş başkanlığım bittiğinde ben yine dernek başkanları ile oturup konuşacağım. Sayın başkan bugüne kadar hodri meydan ve pusucuyu kime dedi? Çıkıp açıklasın.

Seçim arefesinde Serdal Adalı bey 7 seneyi denetleyeceğim dedi. Bende 10 seneyi istedim. Muhalifimden gelen talebi görmeden giremezdim. Bu sebeb ile bu yola girdik. Buradan çıkacak sonuçların ne olacağını bilmiyorum. Hatalı şeyler varsa, bunlar ortaya çıkacaktır. Belki de düzenlenen evraklar düzgündür. Geldiğim gün denetleme kuruluna dilekçe verdim. Eğer bir bütçeye ihtiyacınız varsa da buna hazırız dedik. Denetleme Kurulu bunu açıklayacaktır.

duhuliye