Beşiktaş'ta koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Başkan Ahmet Nur Çebi'ye, destek mesajı yağdı. Camia içinden olduğu kadar, ezeli rakiplerden de Çebi'ye geçmiş olsun mesajı iletenlerin olduğu öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi'nin tedavisi sürüyor

COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin en kısa sürede sağlığına kavuşması için tedavi sürecine ilgili prosedürler doğrultusunda hemen başlanmıştı. Çebi'nin sağlık durumunda şu an herhangi bir problem bulunmuyor.

Camia içinden destek mesajı

Süreci evde geçiren Ahmet Nur Çebi'ye Beşiktaş dernekleri, Divan Üyeleri, taraftar grubu liderleri, camianın önde gelen birçok isminden adeta mesaj yağdı. Çebi, taraftarlara da ayrıca teşekkür etmişti.

Ezeli rakiplerden Çebi'ye mesaj yollayanlar...

Öte yandan kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Çebi'ye, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, baba Rahmi Koç, Galatasaray'ın bazı aktif ve eski yöneticileri, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Süper Lig kulüplerinin bazı başkanlarının geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Süreci kim yönetiyor?

Bu arada Beşiktaş'ta koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tedavilerin sürdüğü, süreci Acıbadem Hastanesi'nden ayak ve ayak bileği cerrahisi konusunda uzman isim olan Dr. Tekin Kerem Ülkü'nün yönettiği ifade edildi. Ülkü, danışman olarak Beşiktaş'a hizmet veriyor.

Kaynak: Ajansspor