Çelikler şu tespitlerde bulundu:

YÖNETİMİN AKLINDAN GEÇEN... 

Beşiktaş yönetiminin aklından geçeni söyleyeceğim... Dört maçı var Beşiktaş'ın. Kayserispor, Fenerbahçe, Konya ve Göztepe maçları. Kayseri ve Göztepe maçlarını kazanır, Fenerbahçe ve Konyaspor ile berabere kalırsa devam eder. Ama dörtte iki mağlubiyet, bir beraberlik, bir galibiyette hoca sene sonunda devam etmeyebilir. Bu 4 maç önemli... 

7 NET TRANSFER LAZIM

Mevzu şu. Eldeki malzeme bu... Bu malzemeye 7 oyuncu daha alalım ve bu hocaya mı teslim edelim? Yoksa 2 veya 3 tane oyuncu alıp bu malzemeyi daha iyi, daha verimli kullanacak birini mi getirelim? 

Bence 7 tane oyuncu lazım. 7 tane net... Ha, 5'ten aşağısı, 4 olmaz yani. Acaba 5 mi, 3 mü? Bu var. 

"TRABZONSPOR'A BAŞKAN OLSANA!"

Ceyhun Kazancı'nın, onun fikrinin arkasında olduğumu söylemiştim. Ceyhun Kazancı' yı hayatımda görmedim. Bu hafta cılız da olsa Ahmet Nur Çebi'ye istifa tepkisi başladı.

Malum, Beşiktaş'ın kongresi var. Başkan yönetimde birkaç ismi de değiştirecek... Çok büyük ihtimalle de seçilecek. Ama tepkiler başladı.

Beşiktaş, statta bir iftar verdi. Ahmet Ağaoğlu katıldı. Hülya Avşar falan var masada... Büyük tepki alıyor. "Trabzon'un yancısı mısın sen?" diye... "Başkan olsana, başkan olsana, Trabzonspor'a başkan olsana..." Paylaşılan fotoğrafın altındaki yorumları söylüyorum yani.

Tepki başladıysa başkan önlem alır. O nedenle diyorum ki "Bu 4 maç önemli" diyorlar.