Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş’ta Celal Kolot, son gelişmelerle ilgili Haber 1903’e konuştu!


“BEŞİKTAŞ BÖYLE DEVAM ETMELİ”

“Beşiktaş, iyi gidiyor. Üst üste alınan galibiyetlerle takıma hava kattı. Umarım bu iyi sonuçlar devam eder. Beşiktaş’ın futbolu son dönem tatmin ediyor.”

“AVRUPA’DA BAŞARILI OLAMAYIZ DEDİĞİMDE TARAFTAR KIZMIŞTI...”

“Ben şuanı değil geleceği konuşurum. Ben Avrupa Ligi’nde bu grupta 3. oluruz dediğim taraftarlar bana kızmıştı. Gerçekleri söyleyince camiaya acı geliyor. Edirne’den öteye hiç bir Türk takımı Avrupa’da başarılı değil. Hatta rotasyon yaparak lige daha önem verdiklerini ispatlıyorlar. Ciddiye almadığın Avrupa’ya da hiç katılma daha değil.”

“BEŞİKTAŞ’A CHELSEA MODELİ ŞART”

“Bazı kesimler kabul etmek istemiyor ama önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidemeyebiliriz. Ahmet Nur Çebi’nin yapacağı iş Chelsea’de de transfer yasağı vardı. Lampard, gençlerle ve özellikle kiralık olmayan oyuncularla yola devam edip Beşiktaş’ı düzlüğe çıkarmak zorunda. Zaten başka çıkar yolu da yok. Taraftarlar da destek olmalı. Çünkü başka Beşiktaş yok. “

“SCOUT TAKIMI YETENEKLİ GENÇLERİ BULMALI”

“Gençlerle oynamak demek illa ki şampiyonluğa oynamamak demek değildir. Önemli olan verimdir. Dorukhan ve Güven de gençti. Onlar burada oynayıp Milli Takım’a gitti. Altyapı hali de vahim. İlla altyapıdan bulmak zorunda değiliz. Scout takımının Avrupa’dan yetenekli genç Türkleri bulup takıma yerleştirmesi lazım.”


duhuliye.com - ÖZEL HABER