Türkiye Gazetesi yazarı Murad Tamer, Beşiktaş gündemini köşe yazısında değerlendirdi.
Beşiktaş ligin son sırasındaki Karagümrük ile öyle bir maça çıktı ki, puan kaybederse istifalar yaşanabilirdi. Oyunun gidişatı da iç açıcı görünmüyorken ilk defa 11’de şans bulan Jota Silva derin bir oh çektirdi Sergen Yalçın’a... İlk yarıdaki Beşiktaş hücumda tempoluydu ancak bu tempo panik havasındaydı. Olgun bir atak geliştiremediler. Hücum hattındaki bütün isimlerin birbirleriyle oynamaya alışkın olmamaları bunun sebebi.
Her maç başka
Ligin başındaki Beşiktaş’ın hücum dörtlüsüne bakın: Rashica, Silva, Mario, Abraham... Bunlardan hiçbiri dün 11’de yoktu. Her hafta birinin yeri değişiyor. Hücum hattının başarılı olması için bu bölgede görev yapan oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığını kazanması lazım. Jota Silva ilk defa 11’de sahaya çıktı. El Bilal bu sezon ikinci defa santrforda görev yaptı. Cerny iki haftadır 10 numarada. Al Cengiz’den de o kadar. Orkun da bir ay sonra maça çıktı. Bu takımdan nasıl olgun atak beklenir ki?
Cengiz çırpındı
Bir gollük canı olan Karagümrük geriye düştükten sonra dağıldı ama Beşiktaş bu kadar dağınık rakibini cezalandırmakta acele etmedi. Serginho’nun hediye ettiği penaltı da buna dâhil. Kalesinde devleşen Grbic gecenin yıldızı olmak üzereyken ikinci gole sebep oldu. Cengiz Ünder penaltı kaçırmış olsa da Beşiktaş’ın en çok çırpınan ismiydi. Kondisyonu da artmış gözüktü. Beşiktaş’ın bonusları: Cengiz ve Orkun dünkü viteste oynamaya devam ederse devre arasına umutlu girilir.
Maçın adamı: Cengiz Ünder
Türkiye Gazetesi|Murad Tamer
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (19)
İyi çalıştı dün herkez cengizden daha iyi topcuya beğenmiyorlar. Az destek olun şu takıma begenmiyorsannz başka takım tutun
penaltıyı kaçıncı vitesteyken atamadı acaba , geri vitesteyken mi
CENGİZ DAHA ÇOK ÇOK ÇALIŞMASI GEREKİYOR. GERİ DÖNÜŞLERİ ÇOK BÜYÜK SIKINTILI, BU TAKIMDA AS OYUNCU OLMASI ÇOK ZOR. SERGEN ACELE EDERSE CENGİZ TAMAMEN BİTER.
Hocanla birlikte seni el ele göndereceğiz fenerin yedeğinin yedeğinin yedeği seni
Beyler bir daha Muçi , Rashica falan görmek istemiyorum. Bizim adamımız Cengiz bu adama 6 milyon verilir. Sağ kanadı toparladı.
Cengizi futbola kazandıracağız diye elimizdeki Cerny'den verim alamıyoruz.Futbol Cengiz'i bırakalı uzun yıllar oldu.Adamın ayakta durmaya dermanı yok.Penaltıyı kaçıracağını çoğu taraftar bilmiştir.Sergen hoca Yol yakınken Cengiz sevdasından vazgeçmeli.Orta alanı ndidi-kartal veya demir ege önlerine de Orkun'u atmak zorunda.Cerny de ait olduğu yer olan sağ kanada geçmiş olu.
@GoodFellas34 nasıl alamıyorsun cernyden verim dün asistti kim yaptı hecen hafta kim yaptı boş konuşmalar bunlar
cengiz iyi gidiyorsun kötü yorumcular bjk li değil ıslıklayanlar hiç değil bu ıslıklayanlar organize edenler trübüne gelmesin 2 senedir takımı çöktürdüler
@selo asıl senin gibi renkli müsveddeleri ve trolleri utanmadan buraya gelip cengiz güzellemeleri yapıyor ki fenerin elinden çıksın
Eskiden Magisrus minibüsler vardı. Şöför vitesi bir arttırır bir indirirdi. Arttır indir, arttır indir. Arkadaki yolcular ayran olurdu çalkalanmaktan. Beşiktaş taraftarı da öyle oldu bunun yüzünden. Maç başında vitesi arttırıyor, 10 dakika geçmeden tak bir hatalı pas ve gol veya penaltı kaçırıyor, al sana vites.
Belki de Fenerin çöpü olarak geldiği içindir bilmiyorum ama taraftar Cengiz den çok hazzetmiyor bence. Cengiz de gayret ediyor ama daha şimdiden 1 maçta gol yedirdi bir penaltı kaçırdı. Öyle her topu da verimli kullanamıyor. Kredisinin yüksek olduğunu düşünmüyorum. Bence Cerny i de bozuyoruz bu yüzden
Ne vites arttirmasi ve bk gibi oynuyor. O kadar kotu topculara alistirildik ki dumduz koşan adama lan ne topcuymş der hale geldik. Zamaninda Gökhan töre vardi ona bak bir de buna bak. Penaltiyi da kacirdi uyuz herif
artık geçin şu lafı neymiş yıldız yapacagım diye torpil yapıyormuş adam etkili performans sergiliyor gol asist katkısı var oynadıkça da form tutuyor cerny mecburiyetten orta sahada oynatılıyor rafa nın yerine başka alternatif mi var adam yaratmaya çalışıyor cengiz de daha iyi olacak maşallah
Son 25 dakikalık oyuncuyu yıldız yaptım diye torpil ile oynatmak, jota ve cerny hakaret Bjk ya ihanet demektir.
Ligin sonuna demir atmış bir takıma karşı demi. Pes artık. Şuna denk takımların mücadelesinde bayağı iyi oynadı deyin o zaman, kaçırdığı penaltıyı yazmıyorum hayret bişeysiniz la
dun cok iyi oynadi insallah boyle devam eder
Adamın her maç ya golü ya asisti var. Bütün bu eleştiriler sadece Fener'den geldi diye. Yurt dışından büyük bir bonservisle transfer edilseydi, hele bir de yabancı olsaydı, şu an taraftarın sevgilisiydi.