Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Cengiz Ünder, yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Cengiz Ünder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
28 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe üstüyle çalışma yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.
Beşiktaş taraftarları Cengiz'in Fenerbahçe'ye geri dönmesinden sosyal medyada sevinç paylaşımlarında bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar ‘’6 milyonluk opsiyondan kurtulduk'', ‘’Şimdi Fenerbahçe düşünsün'' vb. paylaşımlarda bulundu.
BEŞİKTAŞ OPSİYONU KULLANMADI
Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kiraladığı Cengiz Ünder için 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyordu. Siyah-beyazlılar bu opsiyonu kullanmazken, futbolcu yeniden Fenerbahçe'ye döndü.
BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Cengiz Ünder, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 29 maçta görev yaptı. 28 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
İşte o paylaşımı;

duhuliye.com
YORUMLAR (39)
Bence hiçbir futbolcu çöp değildir. Bu tabiri kullanan hayatta bir şey başaramamış kişilerdir. Ancak ona buna çöp diyerek kendilerini tatmin ederler. Cengiz 2025-26 sezonunda Beşiktaş'ta iyi bir performans göstermedi, belki çok istedi ama olmadı. Size göre Kenan Karaman da çöptü. Bundesliga 2'de takım kaptanı olarak Schalke'yi Bundesliga 1'e çıkardı, yılın futbolcusu seçildi.
Cengiz transferinin gerçekleşmemesine en çok ben sevinenlerden olsamda asla Fenerbahçeye gönderme yapmam neden mi çünkü Beşiktaş kulübünün mevcut kadrosunda şuan o kadar çok vasat futbolcular varkı cengiz onların yanında çerez kalır madem o kadar kötüydü o zaman neden vasat bir futbolcuyu kiraladınız demezler mi adama boş işler Sergen egosunun sözüyle Beşiktaş kulübü Cengiz’i kiraladı keşke Oğuz’u kiralasalardı vallahi ağlayacağım haber diye bunu getirmişler
Şu çapsızı parlatma hevesine, geldiğinde fırtına gibi esen Cernyi de hem özgüveninden, sonra da milli takımdaki yerinden etti. Adam yüzde yüz gideceği dünya kupasına da katılamadı Sergen Efendinin tükürdüğünü yalamama kibiri yüzünden. Alsın Cengizi Tolganın yanında yorumculuk yaptırsın.
Çok şükür. Arkasından su dökün :) Koca sezon parlatılmaya çalışıldı, olan bize oldu :( Ah sergen hoca ah...
Bu yeteneksizi hala haber yapıyorsunuz yeter artık
Gitsin düğünlerde oynasın faydasız, sözde futbolcu. Futbolu kafasında bitirmiş de enayi takımların paralarını yiyor
Cengizden bir halt olmaz. Olmayacağı belliydi. Seyirci istemedi. Seyirci. Yani taraftar diyelim daha doğrusu ANTRENÖRden daha iyi bilir oyuncuyu. Torpilliydi. Öyle olduğu halde bir şey beceremedi. Sarı lacivert ona yakışır. Yesin feneri. Bize bulaşmasın.
Bu arkadaşın ne zaman ne yaptığı bizi artık ilgilendirmez. Bu sitede de haber değeri taşımamalı
Cevap yesil sahada verilir. Fotoraf veya video ile degil. Antreman yapip ve performans gösterseydin simdi milli takimda ilk 11 oynardin.
Sergen denen vasat yüzünden futbol hayati bitmiş bu elemana 1 sezon milyon maaş verdik o sergenin yatacak yeri yok! bu cengiz gibilerdede utanma yok!
sergen ve yersini de bu sarı lacivertlilere bekliyoruz... ama yersini 11 oynatacaksın sergen
Cengizin prime dönemi çok iyiydi. Hatırlıyorsaniz, milli takımımızın fransayla oynadığı ve kazandığı maç. O dönemler avrupa da oynuyordu. Aslında kendine gelse çok iyi oyuncu, ama çok keskin bir düşüş yaşadı maalesef. Ve ben bir Beşiktaş taraftarı olarak onun fb forması giymesine sevinmedim. Orda kendine gelirse yeniden can yakar. Bizdeki rashica dan çok daha iyi oyuncu, şu haliyle bile.
Cengiz ünderi sayın serdar adalımı istedi de transfer etti sergen hoca taransfer etti lütfen bilip bilmeden başkana sallamayın boş boş konuşmayın başkanın sucu yok değil ama en büyük suç sergen hoca ve serkan reçberde bunuda iyi bilin ve araştırın
Koca bir sezonun harcanmasının baş aktörü,daha fazla bir şey yazmaya gerek yok,fener formasıyla çalışıyor ama formayı ancak rüyasında üstü açıkken görür
Cherny lu kılıksız için yedin sergenella gerçi sen kimleri yemedinki çakma hoca kılıklı her geldiğinde en iyi oyuncular kaçtı
adali cengizi istemez rasistsayla devam eder adali vizyonu iste
Cengiz, irfancan, yusuf sarı, merih, hakan çalhanoğlu mutlaka transfer edilmeli yerli kalitesi için.
@Baykuş sende futboldan anlıyorsun tabi Hakan çöp bildiğin
Bjk nın Sane si olarak tarihe geçecek adamı almadılar.
Çöp Cengiz iyiki başımıza kalmadı. Zorunlu satın alma falan olsaydı ne yapardık.
Ne boş işlerle uğraşan insanlar var . Adam bize geldi Beşiktaş lı profil yaptı , fenere döndü fenerli profil paylaşacak tabi . Birde buna kızanlar olmuş :) sana ben doğuştan Beşiktaş lıyımmı dedi :)
Okan ı milli takıma alsınlar. Biz ne zaman başarılı olsak hocamızı milli takıma almaya çalışıyorlardı.
eminimki sergen 1 yil daha kalsaydi cengiz daha iyi olurdu dunya evinede girdi insallah cengiz fenerde patlama yapmaz
Cengiz kim erkek su topu takımında mı oynuyor ilk defa duydum ismini.
OKAN BURUK MİLLİ TAKIM'A! Geçmişte biz uçmuş giderken, deplasmanda Porto'ları 0-3 yenerken, hocamız Şenol Güneş'e yapıp, ortalığı karıştırmışlar, sonunda koparmışlardı. Şimdi Montella böyleyse; OKAN BURUK MİLLİ TAKIM'A!
@Şenol la gsnin başarısı okanlami sanıyorsun, okan gider başkası gelir, tüm ülke gsnin başarısı için uğraşıyor, buna bjk ve fb yöneticileri dahil. İki takımda bilerek çok para harcayıp dengesiz takım kuruyorlar biz, 4 yıldır kanat diye bagirmamiza rağmen saçma sapan oyuncular aldılar, fb desen adam akıllı forvet almıyor. Bilerek yarış dışı kalıyorlar gsye şampiyonluğu altın tepside sunuyorlar, emin ol Okan olmazsa ismi duyulmamış biri ile bile şampiyon yapılır gs. Yeterli sistemin istediğini harfiyen yapan biri olsun. Bu konuyu sergen ateşli bir sekilde dile getirdi, adamı başın sistematik bir şekilde taraftarın onune attı.
İyi topçuydu kıymeti bilinmedi. Evlendi de. Artık kendisine iyi de bakar. Evlenince, çapkınlık bar pavyon işi de bitti. Daha şimdiden çalışmaya da başlamış. 20-25 milyon eurolara yabancı bir sağ açık alacağına Cengo ile yenidenbanlaş. Taraftar istenezse istemesin. Taraftara göre mi takım kurulacak? Öyleyse, bırakın kulübü de, takımı da taraftar yönetsin aq. Üç beş trol yüzünden Cengomuza yazık etmeyin.
@Cengo Golko al kardeşim evde besle istersenama biz istemiyoruz bu adamı
"Cengiz'i bana ver. Bi' ayda yıldız yapayım. Bir ay."
Bu tip paylaşım yapan futbolcular genelde sezonda hep kayıptır. Emre Mor da çok yapıyor çalışıyormuş gibi yaparak 1-2 saat antrenman 3-5 foto gerisi hikaye.