Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Cengiz Ünder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
28 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe üstüyle çalışma yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.
Beşiktaş taraftarları Cengiz'in Fenerbahçe'ye geri dönmesinden sosyal medyada sevinç paylaşımlarında bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar ‘’6 milyonluk opsiyondan kurtulduk'', ‘’Şimdi Fenerbahçe düşünsün'' vb. paylaşımlarda bulundu.
BEŞİKTAŞ OPSİYONU KULLANMADI
Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kiraladığı Cengiz Ünder için 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyordu. Siyah-beyazlılar bu opsiyonu kullanmazken, futbolcu yeniden Fenerbahçe'ye döndü.
BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Cengiz Ünder, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 29 maçta görev yaptı. 28 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
İşte o paylaşımı;
duhuliye.com