29 yaşındaki futbolcunun dizindeki ödemden dolayı tedavisi devam ederken, salı günü oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kadrosunda olmayacağı ifade edildi.

Cenk'in 6 Mart'taki Gaziantep maçında ise yer alacağı belirtildi. Bir an önce sahaya çıkmak isteyen tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı takıma döndükten sonra çıktığı Gençlerbirliği maçında iki gol atmıştı.

VIDA'DAN GÜZEL HABER

Denizlispor maçında sakatlık yaşayan ve 74. dakikada oyundan çıkan Domagoj Vida'dan güzel haber geldi. Yapılan kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmayan Beşiktaş'ın Hırvat stoperi ağrısı da olmayınca dünkü antrenmanda yer aldı. Vida'nın Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oynamasına engel bir durumunun olmadığı bildirildi.

ARA VERMEK YOK

Denizlispor galibiyetinin ardından izin yapmayan Beşiktaşlı futbolcular, salı günü deplasmanda oynayacakları Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda Denizlispor'a karşı forma giyen oyuncular, yenilenme çalışmasıyla günü tamamladı. Diğer futbolcular ise çift kale maç oynadı.

Cumhuriyet