Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Önder Karaveli ile ilgili konuşan Kazancı, "Başka antrenörlerle şu an görüşmüyoruz. Projeye odaklandık. Önümüzdeki sezon için daha uzun bir süre var. Önder hoca, Beşiktaş'ın bünyesinde her daim kalmasını istediğimiz bir insan." dedi.

İşte Kazancı'nın o sözleri;

"İstanbul'daki hava koşulları nedeniyle buraya geldik. 5. günü kampın. Çarşambadan beri buradayız, salı akşam İstanbul'a döneceğiz. Verimli bir kamp dönemi geçirdik"

"Salih Uçan, bizim için çok önemli bir oyuncu. Gelecek sezonki planlamamızda yer alacak. Kadro kalabalık, bu nedenle yeterince oynayamayan isimler var. Salih'i de bu nedenle Başakşehir'e gönderdik, umarım gelecek sezon daha iyi dönecek."

"Başka antrenörlerle şu an görüşmüyoruz. Projeye odaklandık. Önümüzdeki sezon için daha uzun bir süre var. Önder hoca, Beşiktaş'ın bünyesinde her daim kalmasını istediğimiz bir insan."

"Görüştüğümüz yabancı teknik direktörler vardı. Yetiştirici olması, ekonomimizi anlaması, bundan sonraki hamlelerimizi de kabul etmesi gibi kriterlerimiz var. Bu konularda deneyimli hocalarla görüştük ama zaten Önder hocamız var diye görüşmeleri rafa kaldırdık."

"Şenol Güneş çok önemli bir hoca. Beşiktaş ile başarılar kazanmış bir hoca ama Önder hocamız buradayken biriyle görüşmemiz zaten doğru olmaz. Sezon sonunda tekrar oturup konuşulur ve bir karar verilir."

"Gelecek sezon için transfer çalışmalarımıza çoktan başladık. Eksik pozisyonlarımızla ve oyuncuların özellikleriyle ilgili kriterler belirleyip 50-60 oyunculuk liste oluşturduk. Transfer sezonu yaklaşırken elemelerimizi yapıp ana listemiz için karar vereceğiz."

"Kadro dışı kalan oyuncuların ayrılığıyla ilgili bir takım görüşmelerimiz var. Cılız teklifler var. Çok net teklifler olsa zaten biz ayrılığına yeşil ışık vermiştik. Ancak gerekli ekonomik şartların oluşması lazım. Bu oyuncuların önemli maaşları var."

"Bu maaşların anlamlı bir şekilde düşmesi gerekiyor. Avantajımız, tüm bu oyuncuların sözleşmesi sezon sonunda bitiyor zaten. Aksiyon almak istiyoruz ama gerçekleşen bir durum yok. Transfer sezonu devam ediyor. Ayrılan oyuncular olabilir."