Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin attığı golden sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı hedef alarak yaptığı gol sevinciyle başlayan olaylar, maç sonrası stat koridorlarına kadar taşmıştı.

Beşiktaşlı Valentin Rosier'in maç sonrasında kırmızı gördüğü olaylarda Beşiktaş teknik heyetinden Hakan Çalışkan, Ozan Köprülü, Stefano Marrone, Erdal Erdem, Mehmet Can Otay gibi isimler çeşitli cezalara çarptırılırken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaş teknik heyetinin kendi kendilerine kavga ettiğini düşünmüş olmalı ki, olaylara sebebiyet veren Balotelli dahil olmak üzere, rakipten hiç kimse ceza almadı.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçından 2 gün önce oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçında çıkan olaylar ise ancak 6 gün sonra ortaya çıktı.

Alanyaspor'un Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği mücadelenin sonunda Galatasaray kalecisi Muslera'nın Serkan Kırıntılı ve beraberindeki Alanyasporlu oyunculara koridorda saldırdığı, Alanyasporlu Babacar'ın araya girerek olayların büyümesini engellediği görüntüler sosyal medyaya düştü.

Beşiktaşlı taraftarlar iki sorunun cevabını arıyor.

Birincisi, Adana Demirspor maçında çıkan bütün olayların sorumlusu olan Balotelli o maçtan sadece 4 gün sonra nasıl tribünlerde kendisi için açılan pankartın karşısında futbol oynayabiliyor?

İkincisi, Adana Demirspor maçı sonrasında Rosier dakikalar içinde kırmızı kart grüp Altay maçı için cezalı duruma düşerken, rakibine saldıran Muslera'nın görüntüleri tam 6 gündür nasıl gizli tutuluyor, hakem ve gözlemci raporlarında nasıl yazmıyor ve Muslera bu görüntülerin üzerine yarın nasıl ikinci maçına çıkıyor?

Takdiri kamuoyuna bırakıyor, soruların cevabını biz de merakla bekliyoruz.

Duhuliye.com