Satın alma opsiyonu ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kulüp yetkilileriyle Londra’da yapacağı transfer zirvesinden sonra belli olacak.
Ara transfer dönemi öncesinde çalışmaya başlayan Siyah- Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in isteğinin ardından ilk olarak hücum hattını güçlendirmek için düğmeye basmıştı. Yönetim, bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın yıldızı Chicharito Hernandez’e kancayı takmıştı.

30 yaşındaki futbolcu için kulübüne yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama önerisine olumlu geri dönüş alan Siyah- Beyazlılar’ın teklifin detaylarını da ilettiği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, Meksikalı golcüyü 6 aylığına kiralamak için 1 milyon Euro’luk öneride bulunduğu, satın alma opsiyonu konusunun ise resmi görüşmede yapılacak pazarlıkta belli olacağı kaydedildi.

Operasyon tarihi belli

Chicharito Hernandez için West Ham’la resmi görüşmeler, gelecek ay başlayacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın West Ham kulübü yetkilileriyle bizzat görüşeceği ve ara transfer dönemi öncesinde İngiliz temsilcisiyle el sıkışmayı planladığı kaydedildi. Londra ekibinde Marko Arnautovic’ın gerisinde kalması sebebiyle fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun, bundan dolayı ayrılma konusuna olumlu baktığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik