Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirirken Beşiktaş hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
Toroğlu, siyah-beyazlıların bu sezon şampiyonluk yarışında öne çıkmasını istediğini belirterek, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın önüne geçerek zirve mücadelesine ağırlığını koyması gerektiğini söyledi.
“Beşiktaş çık aradan bir şampiyonluğa git be!”
Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışına dahil olmasını istediğini açıkça dile getiren Toroğlu, “Ben futbol adamı olarak Fenerbahçe-Galatasaray didişmesinden bıktım. Gına geldi bana. Ya Beşiktaş çık aradan bir şampiyonluğa git be! Açık söylüyorum ya. Çık aradan abi git ya. Helal olsun diyeceğim ya,Bıktık abi ya. Hani böyle ihtiyar kadınlar vardır ya. Fenerbahçe ve Galatasaray bıktırdınız abi.” ifadelerini kullandı.
Son dönemde şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın öne çıktığını belirten Toroğlu, Beşiktaş'ın bu tabloyu değiştirmesini temenni etti.
Toroğlu, “Bakıyorum bu sene, bir gidin de bir millet görsün ya. Bu Beşiktaş inşallah bir şeyler yapar, inşallah” sözleriyle siyah-beyazlı takıma yönelik beklentisini dile getirdi.
Duhuliye.com