"HARİKA BİR TEST"

Hafta sonu Bundesliga başlıyor, bizim için ve herkes için süper bir test. Dilerim onlar da hiçbir şey olmadan atlatma şansına sahip olurlar, bütün insanoğlu için aynı şeyleri diliyoruz.

"FUTBOLCULAR DA KONUŞMALI"

Futbolun en temel unsuru, futbolcu. Futbolcuların görüşleri alınmaksınız başlatmak, kolay gözükmüyor. Futbolcuların da bu konuda bir şeyler söylemesini beklerim. Benim futbolculardan beklentim, çözümün bir parçası olmaya çalışmak. Bu sessizlik iyi değil. Bizim Milli Takımımızın kaptanı yok mu? A Milli Takımımızın özel oyuncuları yok mu? Milli Takım kaptanları, çıkın bir şeyler söyleyin. Büyük takımların kaptanları, çıkın bir şeyler söyleyin. Yerli veya yabancı, çıkın bir şeyler söyleyin. Bu kadar da sessiz olmayın, futbolun ana unsuru sizsiniz. 'Evde antrenman yapıyorum, futbolu çok özledim.' demekten başka bir şey yok. Buradan öneriyorum, 18 takımın kaptanı, çıkın siz de bir birbirinizle görüş alışverişi yapın. Mutlak itaat, o kadar iyi bir şey değil. Bu kadar itaat etmeyin, çıkın ve fikrinizi söyleyin. Eğer, 'Gladyatör müyüz?' diye soracaksanız, önce kendinize bakmanız lazım.

"UYGUN OLMUŞ"

TFF'nin 2. ve 3. Lig, Bölgesel Amatör Ligi 18 Temmuz'a ertelemesi hakkında Önder Özen: Bence makul. Dün akşam, 2. ve 3. Ligler Birliği Başkanı Volkan Can'ı izledim. O da çekincelerinden, seyahat konusundan, fiziki şartlar konusundan, bu fikri destekleyeceğini söylemişti. Uygun olmuş, tıpkı Volkan Bey'in söylediği gibi olmuş.

"İYİ BİR KONTRATI VAR"

Ljajic, kalmak istediğini söylüyordu. Beşiktaş, kendisini alırken hatrı sayılır bir bonservis ödedi, iyi de bir kontratı var. Herkesin içine sinmesi için Ljajic'in biraz gaza basması gerekiyor. Berbat bir sezon geçirdi aslına bakarsak. Yeteneğinin, potansiyelinin çok çok altında kaldı.

Kaynak: beIN SPORTS