Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulübü başkanlarını Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladı.
Türkiye'nin gözü bu akşam Kadıköy'de olacak.
Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geliyor.
Chobani Stadı'nda oynanıp saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek.
Dev derbi öncesinde sıcak bir gelişme yaşandı.
4 BÜYÜK KULÜBÜN BAŞKANLARINI DAVET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 büyük kulübün kulüp başkanlarını saat 14.30'da Dolmabahçe'ye davet etti.
Görüşmede hangi konuların ele alınacağına ilişkin şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.
HEPSİ İLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ
Erdoğan, bu kapsamda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurullarını kabul etti.
"TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"
Sosyal medya hesabından kabule ilişkin bir açıklama paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
“Bugün Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerimizin değerli başkanlarıyla, yöneticileriyle bir araya geldik.
Birkaç hafta önce başlayan Süper Lig'imizin dostluk, kardeşlik ve adil rekabet iklimi içerisinde süreceğine, kulüplerimizin Avrupa'da elde edeceği zaferlerle göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyor, tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.”




duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (9)
Sadece Serdal baskanla gorusecekti, gorevi geregince tabiiki 4 buyukleri topladi. Adil bir sekilde hepsinin derdini dinleyecek, ve sonuc olarak cinconun derdi herkezin derdinden buyuk oldugu icin onlara yine torpil gecilecek bu sezon!
Ahmet Çakr cinconu patlattıya dursunun kulağını çekmek istemiştir devlet. 😄 Bizimkilerde çay kahve içip çıkmıştır.
Ben tek Serdal baskan gorustu sandim oyle belki daha etkili olurdu. Lakin yine de ayri ayri gorusmeler olmus, en azindan durumu uygun sekilde iletmistir. Bakalim gorelim birseyler az da olsa degisecek mi?
Ayrı ayrı görüşmek… ligin sadece “büyük kulüpleriyle” görüşmek… ne kadar yanlış varsa hepsi bir arada. Çürümüşlüğün dibi.
Fetö nün futbolda bitmediğini aksine futbol ayakta durmak için kazanç kapısı olarak devam ettiği ve fetö cülerin futboldan temizlenmesi gerektiğini ayrıntılı olarak anlatılsaydı keşke
4 büyük ne arkadaş bu ülkede 3 büyük var. Hepte öyle olacak ts kucaklamaya devam etseniz bile nafile ayağınıza dolanacak ayrıca fetosarayin artik ipini çekin futboldaki kripto pislikleri temizleyin