Kahveci şu tespitlerde bulundu :

FULL STAT SANA 2'NCİ DAKİKADA GOLÜ ATTIRIR 

Trabzonspor maçındaki o iyi futbolu gören Beşiktaş taraftarı zaten bir an önce Alanyaspor maçı gelsin, o stada gidelim, takımı destekleyelim, ateşleyelim diye düşündü. Böylece Dolmabahçe'de muhteşem bir atmosfer oluştu. 
Josef'ni maçtan önce taraftarı çağırması, Valerien Ismaël'in Trabzonspor deplasmanında kulübedeki duruşu, takımı yönetmesi, Beşiktaşlı oyuncuların inanılmaz istekli, arzulu oynamaları, hepsi üst üste binince full bir Vodafone Park gördük. Hava da güzeldi. Full Vodafone da sana dakika 2'de o golü attırır. 

GHEZZAL'IN KAÇ GÖZÜ VAR? 

Yalnız, bir şey diyeceğim... Ghezzal; kaç tane gözün var? Bizim bildiğimiz öyle abartarak söylediğimiz bir oyuncu, güzel bir asist yaptığında, hani arkası dönük üçüncü gözü deriz. Ghezzal' da dört var, beş var.

Batshuayi'ye o nasıl pas! Batshuayi de 'Artık, Ghezzal bu kadar güzel pas verdi, ben de bir atayım' dedi. Batshuayi'den belki beklenmeyecek, tertemiz bir gol vuruşu yaptı. 2'nci golünü de attı..

GÜVEN İÇİN ÇOK DEĞERLİ OLDU 

Sonrasında oyuna giren Güven'in gol atmasına ayrıca mutlu oldum ki hep Güven'in daha çok süre alması gerektiğini söyleriz.

Özellikle iki maçta İsmail'in Alex ısrarını görüp bekleneni veremediği bir süreçte Güven'in gol atması onun için çok değerli oldu. 

DİNAMO JOSEF

2 MAÇTAKİ ROSIER, GEÇEN SENEKİ ROSIER 

Bu sistemle başladığından beri Rıdvan maşallah, yüz metre git-gel.

Rosier; geçen seneki Rosier'in de üstüne çıkan bir performans. Alanyaspor maçında, sağ kanatta gitti geldi. Hem defansif hem ofansif görevlerini yapıp iki tane de asist yaptı. Trabzonspor deplasmanında gol de attı.

İki maçtaki Rosier, geçen seneki Rosier. Daha önce olsaydı Beşiktaş'a artı 8-10 puan koyardık. Çünkü öyle etkili bir oyuncuydu. Geçen sene bunu gösterdi. 

Vida - Welinton - Monteiro... Klasik, defans arkasına atılan Tayfur'un alıp Efecan'ın golü ve bu pozisyon dışında görevlerini yaptı derim.

İyi bir Beşiktaş izledik.