12.05.2025 - 19:35
Spor yorumcusu Uğur Meleke, Demir Ege’nin 5 milyon Euro’ya satılmasını Beşiktaş’ın vizyon eksikliği olarak değerlendirdi.
Spor yorumcusu Uğur Meleke, Beşiktaş altyapısından yetişen genç futbolcu Demir Ege Tıknaz’ın 5 milyon Euro karşılığında satılmasının, kulüp açısından ciddi şekilde sorgulanması gereken bir hamle olduğunu söyledi.
Meleke, "Bu çocuk 10 yaşında kulübe girmiş, İstanbullu, 10 yıl Beşiktaş altyapısında oynamış. Sizin bu çocuğun potansiyelini fark edip, oynatıp, yıldız yapmayı hedeflemeniz lazım; farkında değilsiniz." ifadelerini kullandı.
Genç oyuncunun yeteneğine dikkat çeken Meleke, teknik direktör tercihlerine de eleştiride bulundu: "Fernando Santos geliyor, Demir Ege'yi kesiyor. Nasıl kesebilir? Üstelik Serdar Topraktepe, Demir Ege'yi oynatmış. Yapabileceğini göstermiş çocuk."
Meleke, bu transfer kararının Beşiktaş'ın son dönemdeki başarısızlıklarının bir göstergesi olduğunu da vurguladı: "Bu durum Beşiktaş için başarısızlığın kanıtı gibi."
duhuliye.com