09.06.2025 - 08:09
Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Rio Ave'ye kiraladığı Demir Ege Tıknaz konusundaki belirsizlik sürüyor.
Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Rio Ave'ye kiraladığı Demir Ege Tıknaz konusundaki belirsizlik sürüyor. Portekiz basınından A'Bola, Demir Ege Tıknaz'a son günlerde art arda teklifler geldiğini öne sürdü. Genç orta saha için Portekiz'den Sporting Lizbon, Benfica, Porto, Fransa'dan Lille'in ardından son olarak İskoçya'nın Celtic kulübü, Rio Ave'nin kapısını çaldı.
Fotomaç
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Özürlüler burada artmış defolun bjk tutmayın özürlüler gerçi siz başkalarının paralı köpeği olarak degersizlestirme uğraşı veren itlerdir
Bunu kimse almaz. Buna guvenip yola çıkılmaz. Büyük takım futbolcusu değil malesef, umarım birisi çıkıp transfer eder.
Vasat oyuncu. Kimse 5 m verip bonservisini almaz.
Adalı başkan Güney Afrika yerine demir ege kartal karya Mustafa hekim oğlu ucunu bu sene ne olur kadroda tut Salih chamberlain yerine hiç eksikleri yok
Yarın son gün opsiyonu kullanmayacaklar zaten açıkladılar yeni sezon demir Ege Necip ön libero oynar
Yönetim, opsiyonu kullanmak için belli bir tarih belirlememiş mi? Bu nasıl bir iş bilmezliktir? Opsiyon için belli bir tarih kararlaştırılmış ise, bu tarihe kadar opsiyon kullanılacak yada dönecek diye bir açıklama yapmak o kadar zor mu? Günlerce aynı konu tekrar tekrar yazılıp ciziliyor.
@YORGACA Adamlar Demir Ege yi almayacaklar. Fakat bunu da deklere etmiyorlar. Zira Demir Ege yi başka bir takıma pazarlama peşindeler. Şaka ciddi şuan tek A milli oyuncumuz.
@YORGACA belirlemiş kardeşim. salı gecesi bitiyor opsiyon, hemen giydirmeye başlamayın. Hasan Arat yönetimimi sandınız bu yönetimi?
demir egeyi gedsonun bonservisinin haklarına karşılık yada musrati yi benficaya teklif edin önerin
Valla menajer i güzel çalıştı.. o istiyor bu istiyor diye... ama gel gör ne isteyen ne alan ne de opsiyon kullanan var.. Yönetim bekle gör politikasını güzel uyguladı. Tebrikler..
Bu saate kadar alınmayan futbolcuya son gün 5 kulüp talip fotomaç hep yalan hep yalan o futbolcu 2 gün sonra bizde
Ege git kardeşim Avrupa da daha iyi gelişirsin