Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, "Avrupa için 100 milyon TL" lazım diyerek kulübün ekonomik durumunu gözler önüne sermişti. Yönetim kaynak arayışlarını sürdürürken, sevindirici haber Yıldırım Demirören cephesinden geldi. Beşiktaş'ın eski başkanının Siyah-Beyazlı kulüple kapsamlı bir sponsorluk anlaşması yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

BASKETBOL TAKIMINA DA SPONSOR OLACAK

Taraflar arasındaki görüşmeler bir süredir devam ederken, Yıldırım Demirören'in kısa süre önce Beşiktaş Yönetimi'yle masaya oturduğu ortaya çıktı. Yıldırım Demirören'in forma sırt reklam sponsorluğu için Beşiktaş ile 3 yıllık bir anlaşma yapacağı belirtildi. Demirören'in Beşiktaş'a desteği bununla da sınırlı kalmayacak... Beşiktaş eski başkanının ayrıca basketbol takımına da sponsor olacağı ifade edildi. 

ERDOĞAN DEMİRÖREN ADINA KULÜBE BAĞIŞ YAPACAK

Beşiktaş ile Demirören arasındaki görüşmelerde sona yaklaşılırken, sponsorluk anlaşmalarına dair rakamların da kısa süre içerisinde netlik kazanacağı ve imzaların atılacağı belirtildi. Öte yandan Yıldırım Demirören'in babası merhum Erdoğan Demirören adına da kulübe ciddi bir bağış yapacağı belirtildi. 

Duhuliye