Tammy Abraham'ın arkasına bir forvet transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın yerli adayı Porto forması giyen Deniz Gül...
Porto forması giyen ve geçtiğimiz sezon A Milli Takım'a ilk kez seçilen 21 yaşındaki futbolcu, listeye girerken ilerleyen günlerde resmi temasların başlaması bekleniyor.
Geçen sezon Porto ile 24 maça çıkan Deniz Gül, 2 kez ağları havalandırdı.
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (33)
Sezon bitti arkadaşlar gs ve fb kadrosu ligi domine eder ve not alın gelecek 5 yıl içinde ilk satılacak koşup Beşiktaş çünkü böyle başarı gelmez
ADI DENIZ OLMALI, BEŞİKTAŞ A GELIRSE COK BUYUK BİR TRANSFER OLUR. AMA PORTO COK ZOR BIRAKIR. KEŞKE ALINSA.
Renkliler de A++ 2 forvet ve A kalite 3. Forveti var biz de A kalite 1 forfetve F G bile kalite de 2. Forvet var 3. Yok bile
Porto ile 24 maça çıkıp 2 gol atan çakma forveti mi alacağız??? Deliler ile bu kadar yakın durmayın, dalga mı geçiyorsunuz!! menajerlere para aktarma taktiği devam ediyordur bu çakma forveti alırsak.
Mustafa Hekimoglu yukleniyor… Yaa acin youtube’dan izleyin bari, adama video yapacak pozisyonlar bile bulamamislar. Hepsinin sonu yok. Biz nasil bir yonetime denk geliyoruz her seferinde, delirmemek elde degil..
Adamın 2 golü var. Abraham’ın yedeği bu forvet mi olmalı sizce. Mustafa da 2 gol atar 1 sezonda. Gidin en az Abraham kalitesinde bir yedek forvet alın. Yoksa şampiyonluk Beşiktaş’a Hayal.
@Orkun Orkun Mustafa bir gol attı geçen sezon. Baya da forma şansı buldu. Ben ikisinin vidyolarini karsilastirdim çok fark var arada bu adam lehine.
Semihi gonderip bunu alan zihniyet besiktasi yonetemez. Deniz Gül denen Ptt topcusunu istemiyoruz
@Emrah abartma semihle bu oyuncu ayrı özelliklerde. Belli ki hoca pivot santrafor tipi istiyor
Olmaz kardeşim olmaz. Atanın tutanın iyi olucak. Abraham sakatlanabilir her şekilde aynı ayarda biri olmalı bu çocuk kim? Deli msnz divane msnz arkadaş siz ya takım zaten çöp dolu.
Schalke toplam takım değeri 20 milyon bir sürü yorum var YouTube da 20 milyon verselerdi bütün takımı alsaydı Beşiktaş diye karius ile Kenan Karaman da orada git bari kanatları santroforu da oradan al
bu adam iyi beyler, gelsin, hem ucuz hem turk hem iyi
10 tane hekimoğlu eder kesinlikle 3. forvet olarak alınmalı, hekimoğlu iyileşecekte forma girecekte bi de gol atacak hiç ümidim yok malesef
Caglari’de oynayan Semih diye genc bir forvet varmis, onu alin. Fizigi cok guclu. Sut kabiliyeti cok iyi.
@CanBJK kardeş birini 10 a satıp öbürünü 2 ye alıyorsan iyidir.
Bari bedavaya emre moru alın kanata da kanat oyuncumuz olsun
Bu cocugu gıdın alın gelin Taylan gıbı Taylan ı gordunuz nasıl ıyı çıktı bu da aynı öyle ıyı çıkacak ıhtıyacda var
Bize wheghorts lazım başkada adama gerk yok ucuz makul disiplinli işini sevioyr pivot Pres yapar top alır duvar olur daha saymama gerek yok arkadaşlar 1milyonlq . 1300 arasına rahat imza atar
Sistem o kadar basit ki bunu simitci bile yapar necip tayyip salih bu üçünü ya gonderin ya sözleşmelerini feshedin yerlerine 2 tane defans alin almanyadan o paraya hic yoktan oynayan adamlar olsun yatan adamlar olmasın kaptanmis filan hepsi boş
Hocanın performansı tartışmalı evet ama ben şöyle bakıyorum büyük takımın yaş ortalaması 30-32 olabilir mi ? Geçen yıl hocanın elindeki kadro maalesef veteran, sakat ve ruhsuz oyuncu topluluğundan oluşuyordu. Ciro 34, Masuaku 32 Joa 32, Paulista 34, Mert 35, Alex 31, Onur 31, Necip 35, Salih 31, Tayfur 32,, Svensson 32, Rafa 32 valla yoruldum yazarken işte bu kadro hala temizlenemedi, yönetim ve başkan doğru yolda ilerliyor ve işleride çok zor eline mikrofonu alan ya da klavye başına oturan herkes ahkâm kesiyor. Bu takıma zaman lazım bizde sabırlı olmalıyız. Abraham, Orkun, N'didi, Juresek, Taylan, Ege, Kartal bu sezonun yenileri, gaza gelmeyelim bekleyelim Hoca ya da yönetim başarısız olursa o koltuklarda bir saat oturamazlar hariçten gazel okuyanlara bu sözüm.
nerde amatör bir isim orada besiktas var! Gülle Karanfille basari gelecek sananlarin vay haline, yazik, yonetim istifaaaaa
Mustafa'yı yollayın Deniz Gül'ü alın. Bir de Ante Crnac alın.
24 maça çıkıp 2 gol atan bir oyuncunun Mustafa Hekimoğlu'ndan ne gibi bir üstünlüğü var ? Bize Mustafa'dan iyi Abraham ayarında iş yapabilecek santrafor lazım. Rakipte Osimhen çıkıyor Icardi giriyor. Nesri çıkıyor Duran var Cenk var rakiplerde. Bizde benzer kaliteye ulaşmalıyız. Ben bu transferi kabul etmiyorum.
Tam bizim aradığımız profil... Daha önce de yazdım tekrarlayacağım. Deniz Gül'ü almayan herhangi bir Türk kulübü akıl yoksunudur.
Deniz Gül iyi bir alternatif olabilir, ben Mustafa Hekimoğlu’ndan da ümitliyim. Daha 17-18 yaşında çocuğa baskı yapmamak lazım.
Kendi gencini oraya, buraya bedava yolla. Dünya paraya genc al, kasaya cök....
Sörloth isteriz. Maç çevirecek, büyük maçları alacak golcü yok. Bu çocuk 4. forvet olur.
Semih bundan iyi yabancı tecrübeli golcü alın dolberg weghorst yada arokodere sancho yerine nene alın yerli alternatif emre mor arda Kızıldağ amir bertug kesin alınmalı
Atibaba Promise David'i neden Beşiktaş'a getirmiyorsun boğazdan tekneyle Şifo kaptan ve Pascalla birlikte..
Bu arkadaş ancak üçüncü santraforumuz olur o da Mustafa'yı kiraya verirsek. Benim birinci yedek adayım Promise David.. Atiba hazır buradayken getirsin ve klibinde oynasınlar Pascalla birlikte..))
Nasıl bir yönetim anlayışı arkadaş.Ne kanat var ne yedek santrafor ne sol bek nede stoper. Allah sizi bildiği gibi yapsın
@T.can neyiniyi mustafa var o oynamayi ne fazlasi var bununda bu oynicak
Bu çocuk kanat forvette oynuyor . Bu yeterli olurmu belli değil ama kesin bir fotvet iki kanata ve stopere adam lazım