Beşiktaş başta olmak üzere Spor Toto Süper Lig ekiplerinin yakından takip ettiği Kayserispor'un Milli yıldızı Deniz Türüç'ün transferine ilişkin resmi açıklama başkan Erol Bedir'den geldi.

Bedir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile Deniz Türüç konusunu görüştük, görüşmeye de devam ediyoruz. Biraz önce de görüştüm. Yani bu kulüplerin hepsiyle görüşüyoruz. Üç takım da Deniz Türüç'ü kadrosunda görmek istiyor. Buraya kadar anormal bir şey yok. Normal şartlarda Deniz'i kadrosunda görmek istemeyen bir hoca ya da takım yoktur. Şu anda Türkiye'de transferin gözdesi ama konu ekonomik manada Deniz'in tatmin olacağı veya bizim tatmin olacağımız bir teklif boyutuna gelmedi. Şunu da unutmayın, Deniz bizim sözleşmeli oyuncumuz. Bahsettiğimiz kulüplerin tamamı sağ olsunlar öncelikle bizimle temas kurdular. Biz de kendilerine bu işin görüşülebileceğini söyledik. Net söylüyorum, yazılanların, çizilenlerin tamamı yanlış. Şu anda gelişme yok ama yarın olabilir, ona da bir şey diyemem."

Deniz, kariyeri boyunca Twente ve Graafschap'ın altyapıtakımlarında forma giymiş, ardından Go Ahead Eagles ve Kayserispor'a transfer olmuştu. 26 yaşındaki golcü isim şimdiye dek çıktığı 244 müsabakada 36 gol 34 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: AA