Galatasaray derbisi sonrası Beşiktaş cephesinde en çok konuşulan konu hakem kararları oldu.
Zirve yarışına tutunmak isteyen Beşiktaş sahasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Galatasaray derbisinden mağlubiyetle ayrılırken, karşılaşmanın ardından siyah beyazlı cephede en çok konuşulan konu hakem kararları oldu.
HAKEM OZAN ERGÜN'E TEPKİ
Dolmabahçe'de alınacak üç puan, Beşiktaş'ın zirve ile arasındaki puan farkını tek hanelere indirecekti. Bu nedenle camiada güçlü bir sinerji oluşmuştu. Ancak siyah beyazlılar, karşılaşmanın hakemi Ozan Ergün'ün kritik kararlarının bu atmosferi tersine çevirdiği görüşünde birleşti.
Siyah beyazlılar TFF'ye Portekizli hakem eğitmenlerinin VAR odasında olup olmadıklarını sorarken VAR odası kayıtlarının açıklanmasını istedi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın, hafta içinde TFF'ye gitmesi ve görüşme yapması bekleniyor.
Sporx
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (20)
Mhk Tff'ye iki gömlek büyük gelir Çok büyük işler var bence
Nafile çabalar bunlar. Ligden çekilmekten başka çözüm yolu yok. Beş-on takım bir araya gelemez mi yahu? GS maçında yaşananlar dünya basınında ve sosyal medyada genişçe yer buldu, bundan yararlanmalıyız. GS maçında Liverpool'a başarılar dilerim.
TFF, BM gibi etkisiz eleman. Bir tane fino nasıl dünyayı oynatıp koca çomarları milletin üstüne gönderiyor. Bizim ligde o hesap.
Yürekli insanlar her hafta meydana gelen bu olaylar karşısında top yekün bütün kurumlarıyla İSTİFA eder erdemlik budur
Orkun Kökçü bizim için, Beşiktaş için çok değerli bir futbolcu, kaptan; ama artık sinirlerine hakim olarak bazı lüzumsuz hareketleri bırakması, bilinçli bir şekilde hareket etmesi lazım. Ya kardeşim takımın aleyhine olan hakem kararını alkışladığında bunun karşılığının sarı kart olduğunu bilmiyor musun? Sen Osimhen bile değilsin ki hakem ikinci sarı kartı göstermemek için yaptığın hareketi görmemezliğe versin. Orkun Bey, lütfen biraz daha dikkatli ol, çok erken dakikalarda ereksiz bir sarı kart gördün. Tamam bu maçta ikinci sarı kartlık bir durum olmadı ama sana çok ihtiyacımız olan herhangi bir maçta bizi sensiz bırakma.
@Eğitimci Kartal aklıma geldigi icin yazıyorum. 11 puanlık farkla sonuçlanan ilk yarı sonrası tertiplenen hakem seminerlerinde zago, ibrahim üzülmezin sert hareketleri video sunum ile hakemlere izlettirilerek bilincaltlarına zehir akıtıldı, sonrasında hakemler o hareketleri görünce direk kartlarına basvurdular. Biz de furbolcularımıza kart konusunda eğitim verirken bak kardeşim bu hareketi yaparsan sana kırmızı verirler, cünkü sen ozimen değilsin minvalinde videolar çekerek sosyal medyada bunları paylaşmak gerek
arııı vız vız vızzzz... koca kulüp " hakem kararları bağımsız değerlendirme kurulu" diye ülkenin en büyük 3 Beşiktaş'lı avukatından bir departman kurup , şerefli 3 emekli hakemi işe alıp bir youtube kanalı açarak tüm pozisyonları ifşa etsenize!!!
biz bunu her sene yaşıyoruz gsyi kollamak adına her derbide bunlar oluyor ve bunu maçtan sonra konuşmak sadece bir bilemedin iki hafta gündemi meşgul ediyor sonra hepsi unutuluyor asıl derbi öncesi çıkıp bunu önüne geçmek adına gerekirse sert açılma yapmak lazım bunu için alabileceğin önlemleri almak
@adalet TFF masa başında hukukla cart curtla geysarayla başedilebilecigini gerçekten dusunebiliyor olman bile mucize
Beşiktaş ımın akıllanacak yöneticilerleri! Sizlere artık güvenmek istiyorum. Yıılardır göründüğü üzere, tek takım odaklı geri kalanları ötekileştirilen takımlara davranışı ayyuka çıkmış bu federasyon için hala bir B planınız yoksa ne ağlayın nede bize geçici teselliler vermeye kalkın! Sadece azıcık onurunuz varsa geçen sezondan bir İstanbulspor kadar olmaya kalkın gerisi (Topçu maaşlarını isteyin bu taraftar heray toplarız) çok kolay.
TFF hiç bir yöneticiden ve yönetimden korkmaz. Bırakın bu kurbanlıkları. Taraftar olun biraz. Tek güç Taraftar. Taraftarı güçlü olan TFF nezdinde etkilidir. Oturduğumuz yerden suçu Yönetime yüklemek basitliği takıma bir şey kazandırmaz Yorumlara bak ve taraftarı anla. Bu tip taraftardan kim çekinir.
Göztepe maçını da böyle yönetti bu herif. Göztepe maçından sonra düdüğü asacak bu herif deyip önünü kapatacaksın kazanınca kimsenin sesi çıkmıyo
Beşiktaş'ın cumartesi günü taraftar olarak sahaya inmesi gerekirdi
başkanı dinleyen tff yok, bakınız GS VE FB DE tff ile didişemeyen kişiyi başkan yapmazlar.
adali gider federasyona haciosmanoglundan fırçayi yer gelir adali geldiginden belli iftar vermekten baska ne is yapti
Tff mi. Hakemler 10 numara 5 yıldız. Atık her hafta maç alırlar. Portekizliler çıkar durumu izah eder. Herşey normal der. Onları ülkeye kim getirdi orasıda araştırılmalı. Hum ve kadir gibi her hafta maç almaya başlarlar. Tff başkanının çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Zaten önceki başkandan farkı kalmadı.
kardeşim gözünü nereye çevirirsen çevir , tamam hakem berbattı ama gs de , 40 dakika 10 kişi oynadı , bu süre zarfında , bir veya daha fazla gol atarız , oyunu domine ederiz , saldırırız , parçalarız diye heyecanlandığımız bir an oldu mu , topla oynama yüzdeleri bu gerçeği doğrulamıyor mu , orkun neden köşeye vurmuyor , çerni çektiği şuttan başka ne işe yaradı , hiç yoktu sahada , murillo berbat , osi , bizim defans tandeminin içinden geçti , sonradan oyuna girenlerin hiç katkısı olmadı , sonuç olarak , sergenin korkak ve kişiliksiz oynatması yüzünden , parçalamamız gereken takıma kaybettik , tribünlerdeki 40 k kişi , tv başındaki milyonlarca kişi kahroldu , bütün keyfimiz kaçtı , haftaya moralman berbat başladık . lafın kısası , üst düzey topçular yok , üst düzey hoca yok , üst düzey oyun yok , bu sene hiç bir şey yok .
@7çınar yaylası futbol psikoloji, disiplin ve kalite (ayak ve zeka anlamında) birleşiminden oluşuyor. Bakınız samsuna alman disiplininden ayrılan hoca yerine yine bir almanla nasıl taş gibi oynadı akşam, bjk oynamadı öyle oyun daha. sergen ve serkan scouting olmalı, takım başına tam bir alman panzeri gelmeli
Ertesi gün gitmezsen sonuç alamazsın. Sinerji kaybolunca müzmin kaybedene dönüşürsün
Bişey çıkmaz onlarda utanacak yüz yok. İki pışpışlar gönderirler. Bunları anayasa mahkemesi ne vermek lazım bakarsa tabi.
geçen seferde gitmişti tff başkanı ile görüşemedi,başkan güçlü değil
@eagle Masa başında olupta Ne olacak güçlü olupta, Asıl o Masayı yok etmek lazım. şikesaray gibi kupalar mı kazanalım. Adalet istiyoruz şeffaflık dürüstlük hakkıyla şerefiyle kazanılmış şampiyonluklar isyiyoruz. Yoksa şikesaray dan ne farkımız kalır.
Biz hep yönetimden hocadan bekliyoruz bu hareketleri hayır. Tek kişi hiç birşey yapamaz tek kişi bukadar şeyle savasamaz taraftarın ayağa kalkması lazım Beşiktaş taraftarını zamanında sindirdiler bizi kendi içimizde parçaladılar böldüler yok good fellas yok çarşı yok bilmemne kartalları vs vs hayır Beşiktaş camiası taraftarının adı Beşiktaş taraftarıdır herkes bir kendine dönüp baksın birbirini oksitlemek yerine bir olmalı tek yumruk olmalı ve hep birlikte ses çıkarmalıyız.