Dünkü idman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptığı öğrenilen Güneş'in, "Ben görevimin başındayım ve sizlerle birlikte elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Sizler de her şeyi bir kenara bırakın ve Konya maçına odaklanın. Artık kazanmak zorundayız" dediği bildirildi.

HEDEFİMİZDEN KOPMAMALIYIZ
Konyaspor'u mağlup ederek taraftarları mutlu etmeye mecbur olduklarını ifade eden Güneş, karşılaşmanın önemini şu sözlerle özetledi: "Son iki maçta bize yakışmayacak sonuçlar elde ettik. Çıkışa geçme zamanı. Taraftarımızı mutlu etmemiz şart. Puan kaybına tahammülümüz yok. Kalan maçlardan maksimum puanı alarak, ligi en iyi yerde bitirmemiz gerekiyor. En azından Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak üç puan almaya mecburuz. Olası bir kayıp, birçok hedefimizin de sonu olabilir."

SON 2 MAÇTA 4 GOL ATTI
Siyah-beyazlıların bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde Atiker Konyaspor ile yapacağı karşılaşmada gözler Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Burak, siyahbeyazlı formayla fileleri 4 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, bu gollerin tamamını Vodafone Park'ta kaydetti. Burak, Dolmabahçe'deki son 2 maçta 4 gol atmayı başardı. Burak bugüne kadar Beşiktaş formasıyla 55 resmi maça çıkarken, rakip fileleri toplam 10 kez havalandırmayı başardı.

Haber Kaynağı: Fotomaç