Bir dönem adı Beşiktaş ile anılan ve transferi gerçekleşmeyen yıldız golcü, Portekiz ekibi Benfica'yla görüşmüş fakat anlaşma tamamlanamadığı için son anda transferi iptal olmuştu.

Atletico Mineiro, Brezilya'da sezonu iki kupa kazanarak tamamlayan Diego Costa'nın adı yeniden Avrupa takımlarına yazılmaya başladı. Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Diego Costa, Avrupa'ya dönmeye sıcak bakıyor.

La Liga ekiplerinden Cadiz ve Elche, Diego Costa'yı kadrosuna katmak istiyor. Diego Costa, iki takımdan birine sözleşme imzalarsa La Liga'da küme düşme mücadelesi verecek. Küme mücadelesi veren iki takım hücum hattını Costa ile güçlendirip üst taraflara doğru tırmanmak istiyor.

Diego Costa'nın yanı sıra Hulk, Eduardo Vargas ve Diego Tardelli gibi golcülere sahip. Eski Galatasaraylı Mariano da Brezilya ekibi Atletico Mineiro formasını giyiyor.

İspanya La Liga'da Cadiz 13 puanla 18. sırada yer alıyor. Elche ise 15 puanla 16. sırada yer alıyor. Diego Costa, Brezilya ekibi ile 19 maça çıktı ve 5 gol attı.

Kaynak: Ajansspor