Pandemi süreci dolayısıyla uzun zamandır sekteye uğrayan Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'ın geçmiş dönem faaliyetleri denetlenip kar zarar durumu da ortaya konulacak.

Yarın yapılacak Divan Kurulu'nun en önemli noktalarından biri eski başkan Fikret Orman'ın da kendi döneminin yöneticileriyle birlikte toplantıda yer alacak olması. Orman; başkanlıktan istifa edip Beşiktaş'ı olağanüstü kongreye götürdüğü Ekim 2019 tarihinden beri ilk kez Beşiktaş ile ilgili bir organizasyona katılarak Divan Kurulu üyelerinin karşısına çıkacak.

Son döneminde bütçede yarattığı sapma sebebiyle kendisine dava yolu açılan ve ibra edilmeyen Fikret Orman'ın hakkında söylenenlere cevap vermesi beklenirken, aralarının açık olduğu bilinen Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'nin nasıl bir tavır içinde olacakları ise merakla bekleniyor.

Beşiktaş camiası tarafından merakla beklenen Divan Kurulu toplantısını bütün Beşiktaşlılar kulübün resmi YouTube kanalı üzerinden izleyebilecek.

Beşiktaş iletişim departmanından aldığımız bilgiye göre, Divan Kurulu'nun tamamının canlı ve kesintisiz bir yayınla Beşiktaş YouTube kanalından yayınlanacağı öğrenildi.

Duhuliye.com