Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"BİRAZ DAHA ZAMAN VERİLMESİ DOĞRUYDU"

"Sergen Yalçın konusunda doğrusu buydu. Devam edilmeliydi. Ama herkesin hatalarını görmesi gerekiyordu. Şu anki durum ufak topallama değil, ciddi bir sakatlık. Bu ciddi sakatlık sonrası ne kadar sürede topallar, ayağa kalkar, eski forma döner takım, emin değilim. Ama yeni gelen de aynı şeyleri yapacak, benzer şeyler yapacak. O nedenle Sergen Yalçın'a biraz daha zaman vermesi yönetimin doğruydu."

"BİR SERİ YAKALANMASI GEREK"

"Ama Sergen Yalçın, kendisine verilen bu ekstra zamanda eksiklerini görüp düzeltebilir mi? Çünkü kendi 'Yapamıyorum' dedi. Nasıl yapacak? Belki birkaç haftada toparlar ama bir seri yakalaması lazım 'Toparladım' demesi için. Futbolcuları tekrardan eskisi gibi konsantre etmek gerek. Fiziksel olarak bir eksikleri olduğunu düşünmüyorum ama oyun planı hakkında belki bir değişiklikler olabilir."

"ŞAMPİYONLUK 'GİTTİ' DEMEK İÇİN ERKEN"

"Şu an için şampiyonluk gitti demek için çok erken. Ligin henüz üçte biri yeni bitti. Hayal diye bir şey yok. Beşiktaş nasıl bir çıkmaza girdi, Trabzonspor da girebilir. Şampiyonluğun büyük adayı mıdır, değildir. Ama hayal kelimesi farklı bir şey. Dolayısıyla takımı, taraftarı ve camiayı toparlamak gerek. Geçen seneki gibi istekli, arzulu, coşkulu ve özlenen bir Beşiktaş seyretmek istiyor insanlar."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla