Beşiktaş'ın transferi için resmi teklif yaptığı Karşıyaka'nın genç yıldız adayı Doğukan İnci siyah beyazlı takıma transferi hakkında ilk kez konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Doğukan İnci, "Karşıyaka olarak daha üst sıralarda olabilirdik. Play-Off oynanırsa hedefimiz bir üst lig. Uzun yıllardır birlikte oynayan takımız, Karşıyaka'da bir aile gibiyiz. Soner Tolungüç Hoca'nın da bu süreçte çok emeği var" dedi.

Lille'e transferi neden olmadı?

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde ismi Lille anılan Doğukan süreçle ilgili olarak ise, "Geçtiğimiz sezon Lille konusunda yönetim ve menajerlerim ilgilendi. O dönem Lille süreci olmadı. Şimdi de transfer tekliflerinin olduğu söyleniyor. Transferimle yönetim ve menajerlerim ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş ve yurt dışından gelen transfer tekliflerinin kendisini heyecanlandırdığını belirten Doğukan İnci, "Beşiktaş haberleri beni heyecanlandırıyor. Her genç futbolcu gibi hayallerim var. Transfer tekliflerinin gelmesi beni mutlu ediyor. Avrupa hayalim var." açıklamasında bulundu.

'Kendi ismimi yaratmak istiyorum'

En çok beğendiği futbolcunun Totti olduğunu söyleyen Doğukan, "Totti'yi çok beğeniyorum. Fakat ben de kendi ismimi yaratmak istiyorum. Kendim örnek olmak istiyorum." diye konuştu.