Amacımız Beşiktaş’ın düzgün şekilde yönetilmesi bunun denetlenmesi. Burada yönetimin görevlerinden bir tanesi de Beşiktaşımıza zarar vermiş kişilerin ortaya çıkartılması ve bunun hesabının ödetilmesi. Eğer bundan imtina ediliyor ise bu durum yönetimin görevlerinden bir tanesini yapamadığını gösterir.

Neden bahsettiğimi anlamışsınızdır,  “ Mevcut yönetim henüz herhangi bir dava açtı mı ? Dava açanlara yönetim destek verdi mi? 
 Dava açıldığı an her an her türlü gelişme olabilir. Herkes eteğindeki taşları dökebilir bu şekilde kazanan Beşiktaş olmaz mı?  

The Untouchables “Dokunulmazlar” filmini hatırlarsınız; film Al Capone’nin çöküşünü, bir grup polisin onu nasıl hapse tıktığını anlatır. Ünlü gangaster Al Copone u hapse atmak istemeyen hakimi de ikna etmiştir cesur polisimiz. Bizim cesaretli bir insana ihtiyacımız var işin ucu kendisine bile dokunsa Beşiktaş için bu çıkmazı kıracak bir Beşiktaşlı’ya. Dokunulmazlara dokunacak bir kişiye .Yanan eve girdim diyenler koskoca bir mahalleyi yaktı.Mevcut yönetimin  işi zor herşey aleyhine ilerledi.Ama bu kulübe zararı da kulüpten işten çıkarılanlar vermedi değil mi?Şuana kadar hesap bir tek onlara soruldu.