Transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş yönetimi, harcama limitleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer döneminde Atletico'dan Montero ve Alanyaspor'dan Welinton'u kadrosuna katan Beşiktaş, savunma rotasyonunda düşünmediği Mirin ve Douglas'ın yanı sıra Vida ile de yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Siyah-Beyazlılar’ın kadrosunda düşünmediği için kadro dışı bıraktığı Douglas Santos ve İsimat Mirin’e talip çıktı. Brezilyalı sağ bek Douglas’a Erzurumspor; tecrübeli stoper İsimat Mirin’e de Hatayspor talip oldu. Yönetim, 2 futbolcuyu gitmeleri için ikna etmeye çalışıyor.

Yüksek maliyeti nedeniyle gönderilmesi planlanan isimlerin başında gelen Domagoj Vida'ya ise Premier Lig'den talip çıktı.

Beşiktaş'ın yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Domagoj Vida'ya West Ham United talip oldu. ngiliz ekibinin, 31 yaşındaki savunma oyuncusu için kollarını sıvadığı ve kısa süre içinde Hırvat oyuncu için Beşiktaş'a transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

HEDEF 5 MİLYON EURO 

Beşiktaş, West Ham'ın istediği Vida için kapıyı 5 milyon Euro'dan açmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim Vida'dan gelecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücretinden kurtularak önemli bir tasarruf hedefliyor.

Kaynak: Milliyet