2. sayfada yer alan bir habere göre; “Milli futbolcumuz Dorukhan Toköz, Survivor finalisti Dimitra Vamvakousi’ye platonik olarak vuruldu ve tanışmak için çaba harcıyor.” iddiası ortaya atıldı.

Survivor finalisti Dimitra ile tanışmak istediğine dair çıkan haberlere Dorukhan Toköz'ün cevabı; "Abi ismini ilk kez duydum, Türk olsa belki" oldu.

Dorukhan Toköz ayrıca "Yarışmaya Eskişehir’den katılıyorum Acun abi. Bugün sizin için tanımadığım bir kıza platonik aşık olup vurulacağım" şeklinde espiri yaptı...

Dorukhan ayrıca haberi paylaşan hesaba "Bir dahakine özelden yaz söylerim. Söz ama böyle konulardan yakalamak zor gibi:)) İyi çalışmalar" cevabını verdi.

Dorukhan'ın bu sözleri binlerce hayranı tarafından paylaşıldı...

Dimitra kimdir?
24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor.

Ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.