Beşiktaş’ta beklentilerin çok altında kalan Brezilyalı sağ bek oyuncusu Douglas, siyah-beyazlılarda kadro dışı kaldı. Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; futbolcunun affedilmesi gibi bir gündem şu an için söz konusu değil. Yani; Douglas ile ilgili alınmış yeni bir karar yok.

TEKLİF SÖZ KONUSU DEĞİL!

Futbolcunun Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda gönderilmesine sıcak bakılıyor. Ancak; oyuncu için ‘dişe dokunur’ bir teklif söz konusu değil. Douglas için Brezilya’dan bir takımın adı geçti. Ama futbolcu için Beşiktaş’a ulaşan bir resmi teklif söz konusu değil.

ERZURUMSPOR DEVREYE GİRDİ!

Douglas ile ilgili olarak Türkiye’den ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor devreye girdi. Hatta başkanlar düzeyinde bir görüşme yapıldı. Erzurumspor’un kontrat planı ile Douglas’ın beklentileri arasında ‘uçurum’ olduğu için transfer gerçekleşmedi. Douglas, Erzurumspor’un ödeyemeyeceği bir rakam telaffuz edince defter kapandı.

3 YILLIK KONTRATI VAR

Futbolcu, Beşiktaş’ta takımla birlikte çalışmalara alınmıyor. Ayrı çalışan Brezilyalı sağ bek oyuncusu ‘mutsuz’ bir şekilde çalışmalarına şimdilik devam ediyor. Douglas, Beşiktaş’ta geçen sezon 7 maçta forma giydi ve skor üretemedi. Sivasspor’dan ayrıldıktan sonra siyah-beyazlılarla el sıkışan 32 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

SERGEN YALÇIN MEMNUN DEĞİL!

Bu arada teknik direktör Sergen Yalçın da Douglas’ın durumundan memnun değil. Yalçın, Douglas ile ilgili yönetimin vereceği karara saygı duyuyor ve futbolcuyu yeni sezon planlamasında da düşünmüyor. Ancak; oyuncunun son durumu da yardımcı antrenörler tarafından gün gün takip ediliyor.

Kaynak: Ajansspor