Beşiktaş'ın stoper içinde listenin başında yer alan isim Steven Caulker... Gerek Premier Lig tecrübesi gerekse Alanyaspor'da sergilediği performans yıldız futbolcuyu 1 adım öne çıkarıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, İngiliz stoperin alınması için yönetime raporunu sunarken, Alanyaspor ile yapılan görüşmelerde şu an için istenilen seviye gelinmedi. 

Beşiktaş'ın gündemindeki bir diğer isim ise Alexander Barboza... İlk olarak Arjantin basının gündeme getirdiği 25 taşındaki stoper, Club Atlético Independiente takımında forma giyiyor. Beşiktaş scout ekibinin önerisi ile listeye alınan Arjantinli futbolcunun durumu yakından takip edilirken, 1.93 boyundaki savunma oyuncusu ile bir diğer Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'in de ilgilendiği ileri sürüldü. 

Beşiktaş'ın Konyaspor forması altında başarılı bir performans gösteren Abdülkadir Bardakçı ile de ilgilendiği ifade edildi. Kısa süre içinde teknik direktör Sergen Yalçın'la yapılacak görüşmenin ardından Beşiktaş'ın transferdeki yol haritasının netleşmesi bekleniyor. 

DUHULİYE.COM - ÖZEL HABER