70 li senelerin başında BJK bünyesinde yer almaya başladım. Her an maddi manevi katkılarla hizmetlerde bulundum. Bugünlerde bile kolej takımı diye anılan oluşumun başında görev alıp rahmetli TD. Gündüz Tekin Onay’ın tavsiyesi ile Serpil Hamdi Tüzün hocamızı göreve getirip ülkemizde ciddi anlamlı özkaynak düzeni oluşumunu gerçekleştirdik ve yurt dışı dahil spor camiasının takdirlerine mazhar olduk. Başkanlar ,yönetimler geldi gitti , sıkıntılı mutlu günler yaşadık ama birlik ve beraberliğimizden fedakarlık yapmadık. Görevi bırakan başkan ve yönetim yeni hizmete soyunanları alkışlarla karşıladı ve uğurladı.Ne olduysa 2004 senesinden sonra oldu. Koltuk sevdasıyla her önüne gelen renk sevgisi düşünülmeden kongre askeri olarak kulübe üye yapılmaya başlandı. İş öyle bir hale geldi ki günde 1200 kayıt yapıldı. Tüzük hükümleri hiçe sayıldı , yıllık 10 üye tavsiyesi rafa kaldırılıp yüzlerce imza atıldığı ortaya çıktı. 50 yıllık bir kongre üyesi olarak tavsiye edip altına imza koyduğum giriş beyannamesi sayısı çok iddia ediyorum 150 yi geçmez. Bunlar da çevremde ki Beşiktaş,lı olduklarından emin olduğum kişilerdir.
Bu girişi yapmamın sebebi kulübümüzün dününü iyi bilen , bugünü yaşayan bir BJK sevdalısı olarak yarınlardan endişe duymamdan kaynaklanmaktadır.
Beşiktaş sezonu şampiyon  hatta iki kupalı kapattı , ligler , Avrupa kupa maçları  başladı sevindiğimiz üzüldüğümüz sonuçlar alınıyor ve bu hal eşyanın tabiatından bu çizgide devam edecek. Temennimiz tabi ki hep başarı ama karşımızda ki rakiplerde aynı hedefe yönelik çalışma yapıyorlar. Yıllardır sonuçlara bakıp yönetim eleştirisi yapmanın çok sağlıklı olmadığını düşünenlerdenim. Milli lig kuruluşundan günümüze BJK 16 kez şampiyonluk ipini göğüslemiş , katıldığı Avrupa kupalarında başarılar elde edilmiştir. Rahmetli Seba dışında yönetimlerin görev süreleri uzun olmamıştır. 

Sn.Seba Serdar Bilgili’ye merasimle görevi devrederken mutluluğunu gizlememiştir. Günümüzde ise bu işler maalesef bu düzeyde olmamaktadır. Son görev teslimi maalesef çalışanlar düzeyinde yapılmış ve şık olmamıştır. Sonrası daha da çirkinleşmiş karşılıklı medya kanallarıyla suçlamalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bu kulübümüzün kimyasının yukarıda bahsettiğim üye katılımlarıyla değişmesinin sonucudur. Son Divan kurulu toplantısına F.Orman ve yönetiminden bazı değişik ithamlara muhatap olan  kurul üyelerinin katılıp düşüncelerini ifade edeceklerini  duyduğumda mutlu olmuş içimden  “işte yakışan sokakta konuşmak yerine kendi evimizde hesaplaşmaktır” demiştim . Ancak sonrasında birkaç kendini bilmez dedikoducunun “ Toplantıya katılmayın size kumpas kurdular , hakarete maruz kalacaksınız “ fiskosuna itibar edilip vazgeçilmesi inandırıcı değildir. BJK dağ başında değildir , böyle şeylere başvurulmaz. Ha bana söylenen “ sen geçen sene konuşmayasın tehdidi anlamında saldırıya uğramadın mı “ diyenlere cevabım başkanın yancılarının sırf şirin gözükmek için yaptıkları saldırı ve sonrasında Disiplin kuruluna verdikleri yalan ifadelerden ibarettir , o ayıp yapanların ve yaptıranların alnına yazılmıştır  deyip geçiştirdim.

Oysa F.Orman gelip ithamlara cevap verip söylemlerinde belirttiği başta KPMG olmak üzere yaptırılan iki denetim raporlarının açıklanmasını huzurda talep etmeliydi.Yeni yönetimde ki 6 yönetici ile birlikte hizmet verdikleri 6,5 yılın mizanı çıkartılmalıydı Şahsen defalarca ilgili denetim şirketlerine müracaatta bulunup gerekli cevapları da almış bir kişiyim. Bahse konu raporlar duyumlarım kadarıyla aylar önce teslim edilmiş ve ilki gibi sümen altında bekletilmekte ve de  bu durum değişik başta birlikte sorumluluk taşıdıkları dönemin sıkıntılı olduğu şeklinde  spekülasyonlara sebep olmaktadır.
Çebi yönetiminin 2.6 milyar borçla aldığı kulübümüzün an itibarıyla bu rakamın 5 milyar Tl ye dayandığını görmek ciddi bir alarm verilmesini gerektirmektedir. BJK nün yarınlarını düşünmek bugünden önemlidir. Gününü gün etmek için gelenlerin aklını başına toplayıp sansasyonel , tribüne dönük çalışma yerine kulübümüzün bekasını düşünmeleri vazgeçilmez prensipleri olmalıdır.