Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Dusan Vlahovic, Başkan Serdal Adalı ile birlikte İstanbul'a geldi. Yaklaşık 3 bin siyah-beyazlı taraftarın karşıladığı Sırp golcü, İstanbul'a gelirken yanında 2 kasa domates getirdi.
Beşiktaş, transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Sırp forvet Dusan Vlahovic'i İstanbul'a getirdi.
Yıldız oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Asbaşkan Murat Kılıç ile birlikte özel uçakla Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan İstanbul'a geldi. Vlahovic'i havalimanında çok sayıda Beşiktaş taraftarı karşılarken, 26 yaşındaki futbolcu yoğun ilgi gördü.
Vlahovic'in İstanbul'a gelişi sırasında dikkat çeken bir ayrıntı da ortaya çıktı.
Yıldız golcü, İstanbul'a gelirken yanında 2 kasa domates getirdi. Domates kasalarının yer aldığı görüntüler kısa sürede binlerce etkileşim aldı.
DOMATESLERİN SIRRI; HEDİYELİK
Başkan Serdal Adalı ve yöneticiler, Sırbistan'da Vlahovic ile yemek yediler. Adalı, domateslerin tadını çok beğendi.
Vlahovic de başkana iki kasa domates hediye etti ve bu domatesler İstanbul'a getirildi.
Haber kaynağı: Sporx
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (13)
Hep hormonlu ve ilaçlı gıdalar tükettiğimiz için dayanıksız bir milletiz. Milli takımda ve avrupa maçlarında belli ediyor kendini.
normali bizi yönetmez, normalide bize gelmez, olsun, biz böylesinide seviyoruz
Omuzlarda karşılarlar, şampiyon edemezsen sonra kimse yüzüne bakmaz. İşin zor Duşan
sukur baskan elınde dometeslerle tek gelmedı gerısı hıkaye olur :D
Başkan Adana İşi Tablacı Salata yapıcak galiba ,,,
Ya keçi kılına yatırılmış keçi peyniriyle gelseydi
Bizde pazardan aldığı şeyi orada yiyip ölen var ölen. Paketli ürünler de aynı fecaat durumda. Ice Tea’nin içindeki gerçek çay oranı Almanya’da en az %92. Türkiye’dekinde içinde demlenmiş çay yok. Ne olduğu belirsiz çay ekstratı oranı %0.1- %0.14. Nasıl? Her şey bu durumda. İngiltere ve Avrupa’nın bütün plastik atığını alıyoruz. Nehirler- denizler- hava- su mikro plastik kaynıyor. Ama algıda Almanlar bizi kıskanıyor. Bu cehalete müstahak esasında da arada olan küçük nitelikli azınlığa, çocuklarımıza oluyor.
konservelik domatesini kendi getirmiş
iyi de bu haber bence domateslerin sırrını açıklamıyor, çünkü Sırbistan'da bizden daha iyi domates yetişiyor mu ya, Vlahovic bunu nereden alıyor ki, ya da kendi mi yetiştiriyor
Normal, Türkiye'de full pestisitli olduğu için şaşırmış bizimkiler, Avrupanın lokum gibi olan domatesine :)
@maalesef arkadaşa neden olumsuz yorum bıraktınız yalan değil doğru tarım ilacı yiyoruz hepimiz
İstanbul disco ve gazinoları yakışıklı bir müşteri daha kazandı