Önceki dönemde İstanbul ekibi karşısında en fazla üst üste 2 kez gülebilen, bu durumu da 1 defa yaşayan Beşiktaş, Aykut Kocaman ile yollarını ayırıp yerine eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu getiren Başakşehir önündeki son 3 resmi karşılaşmasının tamamından galibiyetle ayrıldı. Kartal bugün de kazanarak bu seriyi 4 maça çıkarmayı hedefliyor.

3-2'DEN ŞAŞMADIK!

Kartal, 21 Kasım 2020'de Süper Lig'de sahasında 3-2 devirdiği rakibini 12 Mart 2021'de yine ligde ancak bu defa deplasmanda aynı skorla 3-2 mağlup etti.
Beşikaş, tarihler bu defa 16 Mart 2021'i gösterirken Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i sahasında uzatmalara giden karşılaşmada 3-2 mağlup edip tur atlamıştı.

DEPLASMANLARDA İLK PEŞİNDE 

Başakşehir'e konuk olduğu son beş Süper Lig maçında tek galibiyetini son karşılaşmada alan Beşiktaş, 4 kez yenilirkeni, lig tarihinde rakibini üst üste iki dış saha maçında mağlup edemedi. Siyah beyazlılar bugün kazanarak bu şanssızlığına da son vermenin hesaplarını yapıyor.

'SON ŞAMPİYON' YARAMIYOR

Başakşehir, siyah beyazlıların 'son şampiyon' unvanıyla mücadele ettiği son üç Süper Lig sezonunda da rakibini ağırladığı karşılaşmaları kaybetmedi. Beşiktaş bu maçların 2'sinde yenilirken, 1 de beraberlikle sahadan ayrıldı.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER